Φιλοι μου ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι ξεκινησα μια συνεργασια με τον ιντερνετικο σταθο
www.berock-live.com. Ο σταθμος παιζει μονο aor melodicrock kai hard rock. Καθε Κυριακη απο τις 22:00 - 24:00 θα ειμαι μαζι σας με καλη μελωδικη ροκ μουσικη. Σε εναν πραγματικα αξιολογο σταθμο. Με χαρα θα περιμενω τους φαν της ροκ κι οχι μονο. Να ειστε ολοι καλα.
Παιzω με το ψευδωνυμο
dreamrunner Να μπαινετε με τον internet explorer στο berock-live.com. Με το που μπαινετε επανω αριστερα εχει ενα κοκκινο banner που γραφει tune in.
Αν θελετε μπορειτε να ακουτε οποια ωρα του 24ωρου θελετε, διοτι και νεα καλα συγκροτηματα θα γνωρισετε, και ο berock ειναι ο μοναδικος σταθμος στην ελλαδα που ασχολειται αποκλειστικα με το melodic rock και aor στην Ελλαδα. Συνεπως να ξερετε οτι τα κομματακια διακατεχονται παντα απο μελωδια και ειναι ευχαριστα στο αυτι, ακομα κι αν ακουτε αλλα ειδη μουσικης. Φυσικα οσοι ακουν θα μπορουν να εικοινωνουν στο berock-dreamrunner@hotmail.com, να δινουν τα σχολια τους τισ καλησπερες τους, αλλα και τις αφιερωσεις τους στα αγαπημενα τους προσωπα. Ο σταθμος λειτουργει καθαρα για να περνουν καλα οι ακροατες. Ο καθε παραγωγος βαζει τη δικη τιου μουσικη και δεν υπαρχει playlist. Συνεπως μιλαμε για αυθεντικο ραδιοφωνο με αμεση επικοινωνια με τον ακροατη. Μπορειτε να μου στελνετε και μεσοβδομαδα τις αφιερωσεις σας, αλλα και τις προτιμησεις σας και εγω θα κανω οτι μπορω για να μεινετε ικανοποιημενοι. Οσοι μου κανετε την τιμη να με ακουσετε, να γραφετε οτι ειστε απο το jimnyclub για να κανω και αφιερωση στο κλαμπ μας.
Σας ευχαριστω
ΑΝΤΩΝΗΣ 1971
dreamrunner