Οι ανοχές που δίνονται από το εργοστάσιο είναι +/- 1.5 μοίρες. Για κάθε εκατοστό lift η γωνία κάστερ μεταβάλλεται περίπου 0.4 μοίρες. Έτσι οτιδήποτε πάνω από 1.5 / 0,4 = περίπου 3.75εκ χρειάζεται αλλαγή είτε στα σινεμπλόκ των μπράτσων είτε στα αυτάκια που κρατούν τα μπράτσα στον άξονα είτε στα ίδια τα μπράτσα, απλά γιατί η γεωμετρία του βρίσκεται ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ.
Επιπλέον με την αλλαγή ελατηρίων για ψήλωμα η ράβδος πανάρ τραβά τον άξονα προς την πλευρά που πιάνει στο αμάξωμα. Μπροστά τραβά τον άξονα προς την μεριά του οδηγού και πίσω προς την πλευρά του συνοδηγού. Οι άξονες παύουν να είναι κεντραρισμένοι στο αμάξωμα και το αυτοκίνητο αρχίζει να κινείται με το πλάι σαν τον κάβουρα, χάνει από την οδική του συμπεριφορά, έχει μεγαλύτερη κατανάλωση βενζίνης και έχει μικρότερη άρθρωση. Δεν υπάρχει όριο που από εκεί και μετά χρειάζεται αλλαγή.
Τα πράγματα είναι απλά: όσο ψηλώνει το θηριάκι τόσο πιο αχόρταγο γίνεται και ζητάει ένα πράγμα:ΧΡΗΜΑ
Βέβαια μπορείς να παραβλέψεις όλα τα παραπάνω, να κινείσαι σαν τον κάβουρα, με γεωμετρία εκτός προδιαγραφών, με χειρότερη οδική συμπεριφορά και με μικρότερη άρθρωση στα εκτός δρόμου....