Πριν ειχα ενα Punto 1.2 16v 85cv,η μονη μετατροπη πυ του ειχα κανει ηταν τα αμορτισερ οπου το ειχα χαμηλωσει...βεβαια οταν τα εβαλα ημουν Ιταλια φοιτητης οπου οι δρομοι τα σηκωναν!Και μετα ηρθα Ελλαδα...οπου ειχα μετρησει ολες τις λακκουβες του λεκανοπεδιου για να μην πω και τα πετραδακια.Επισης μου αρεσε η ταχυτητα ομως καθε φορα που το παταγα στην εθνικη πανω απο 140 ετρωγα κληση!!!
Το Jimny το ειχε και ο πατερας μου,αυτο με τα λεβιεδακια και το ειχα οδηγησει,περιπου ηξερα τι ηταν.Αυτο που θυμαμαι χαρακτηριστικα ειναι οτι οταν οδηγουσα το Jimny μετα που ξαναεπαιρνα το punto μου κακοφαινοταν το οτι ξανακατεβαινα στα χαμηλα.
Οποτε οταν ηρθε η ωρα να αποχαιρετησω το αγαπημενο μου Puntaki,ενστικτωδως,τελειως αυθορμητα και με μεγαλη σιγουρια πηγα κατ ευθειαν Personal best.
Το jimny οταν ημουν φοιτητης το σνομπαρα για να ειμαι ειλικρινης,ελεγα οτι ειναι μουλαρι,δεν παει κτλ.Ομως δεν εβλεπα τοτε οτι το θεμα τελικα δεν ειναι να πγαινεις γρηγορα αλλα να πηγαινεις παντου.
Πιστευω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη,πηρα ενα αμαξι που μου στερι καποια πραγματα οπως τους χωρους αλλα αυτα που μου προσφερει ειναι ανεκτιμητα.Βεβαια επειδη το εχω λιγους μηνες ειναι ακομα "μαμα"δεν εχω παει σε υπερβολικα δυσκολες καταστασεις,αλλα το χω βγαλει 3 φορες χωμα και επαθα την πλακα μου.