1.Αποτελει το συγκεγκριμενο προιον βελτιστη επιλογη καθως επισης κι οριστικη λυση για το ''τρεμουλο''?
Αν όχι την βέλτιστη, είναι μια καλή λύση... Μειώνει το φαινόμενο, ΔΕΝ το εξαφανίζει, και κυρίως το πρόβλημα υπάρχει ακόμα..
2. συμφωνα με το διαφημιστικο, δεν επηρεάζεται η επιστροφή του τιμονιού. Ισχυει? Χρειαζεται ελατηριο?
Η επιστροφή τιμονιού βαραίνει λίγο, το συνηθίζεις όμως γρήγορα...
3. συμφωνα με το διαφημιστικο, διατίθενται αυθεντικές βάσεις στήριξης του αμορτισέρ Ισχυει? Χρειαζεται πατεντα για την τοποθετηση (ειδικα για νεο VVT)?
Η extreme κάνει την τοποθέτηση με κάποιες βάσεις, δεν ξέρω αν είναι αυθεντικές (αν είναι της ΟΜΕ δηλ) και δεν χρειάζεται καμία πατέντα... Αυτοκίνητο, βάσεις και αμορτισέρ κουμπώνουν κατευθείαν...
Εγώ το έβαλα την ίδια μέρα με τις ΟΜΕ +4... Είμαι πολύ ευχαριστημένος... Το τρέμουλο υπάρχει αλλά πλέον δεν είναι ενοχλητικό, εντός το αυτοκίνητο έχει πιο σταθερό τιμόνι, ειδικά στις μεγαλύτερες ταχύτητες και σε λακούβες - σαμαράκια... Εκτός, ισχύει ότι και στις λακούβες - σαμαράκια... Γενικά έχει βαρύνει λίγο το τιμόνι και η επαναφορά του αλλά χωρίς να με προβληματίζει, συνηθίζεται εύκολα και γρήγορα...