Για να μην είμαστε λοιπόν off topic¨οσοι πιστοι προσέλθετε...Ελάτε λοιπόν να ανοίξουμε μια κουβέντα φίλοι του κυνηγιού και μή...
Επαναφέρω το τελευταίο σχόλιο μου...
-Καλά, τώρα το γ@μ@με λίγο το ποστ με τα off topic αλλά....
Απλά θέλω να προσθέσω ότι: 1ον δεν είμαι κυνηγός, αλλά στο βουνό που ανεβαίνω και με το σκύλο μου, γουστάρω όταν αρπάζει καμια μυρωδιά απο λαγό η άλλο ζωο και τις δίνει, και αν είχα και όπλο και τον έπιανα στη ματιά μου θα του βαρούσα του λαγού -ζαρκαδιου-αγριογούρουνου, και 2ον θεωρώ, (και να μην παρεξηγηθεί κανείς), πως απο τη στιγμή που ένα ζώο με την δική μας νοημοσύνη θέλει και προτιμάει να τρώει την σάρκα-εσωτερικά όργανα, (βλέπε κοκορέτσια-συκωταριές-μαγειρίτσες), ενός άλλου ζώου κατώτερης νοημοσύνης, δεν θα πρέπει να δυσανασχετεί με αυτούς που κάνουν όλοι την δουλεια, απο την αρχή μέχρι και την αφόδευση, αντί απλά να πηγαίνουν και να τα αγοράζουν έτοιμα απο το χασάπη της γειτονιάς ή το super)market.......
Και προσθέτω για το φίλο Peacerman πως κατα την ταπεινή μου άποψη, ΕΦΟΣΟΝ το κρέας θα το φάς, γιατί να σε ενοχλεί το πώς θα το πιάσεις...?
Και αν σε ενοχλεί, τότε που το κακό να του πυροβολήσεις..? Δεν είναι καλύτερο απο το να το μεγαλώσεις με ανυπομονησία για να το σφάξεις???
Κάτι σαν το παραμύθι με τον Hansel και την Gretel...