Αγαπητοί φίλοι κ φίλες,
Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει κ ξενερώνω έντονα με το Jimny μου... Κάνω καθημερινά αρκετά KM, κ πλέον με κουράζει που δεν τσουλάει, που τρίζει, που καίει, που αρχίζει κ βγάζει μικρό ζημιές, που που που...
Από την άλλη, με αποζημιώνει σε κάθε είδους ανωριμότητα, κ πρακτικά (σέρνω γύρω στα 1000 κιλάκια) αλλά κ ψυχολογικά με τις αποδράσεις σε βουνά κτλ
Σκέφτομαι 3 λύσεις, η πρώτη να πουληθεί κ να πάρω κάτι σε SUV αλλά πρώτον δεν έχω τα χρήματα, δεύτερον δεν με ενθουσιάζει κάτι. Άλλη λύση είναι να αγοραστεί 2 αυτοκίνητο που ίσως καλύψει τις καθημερινές ανάγκες τουλάχιστον, αλλά κ πάλι διπλά έξοδα, κ γενικά αυτό το διπλό ταμπλό δεν το μπορώ. Τρίτη κ επικρατέστερη λύση μέχρι στιγμής, είναι να επενδυθούν κάποια χρήματα πάνω στο Jimny για να τονωθεί κ το ίδιο κ η ψυχολογία μου. Η γενική ιδέα, είναι αλλαγή μοτερ, κ διάφορες μετατροπές (ψηλώματα, φαρδέματα κτλ) ώστε overall να γίνει εργαλείο διασκέδασης, να είναι πρακτικό κ συνάμα ευχάριστο...
Το ολικό κόστος με πολύ πολύ πρόχειρους υπολογισμούς το κόβω γύρω στα 5000 ευρά.
Οπότε, τι επιλογές έχουμε σε κινητήρες? Κ ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν... Έχω ακούσει διάφορα, αλλά ποτέ από κάποιον με σχετική εμπειρία...
Παρακαλώ τις γνώσεις σας, πάνω στο θέμα μοτερ, αλλά κ απόψεις στο από πάνω σκεπτικό...
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
Φάνης