0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραίες φοτο Γιάννη. Αυτή τυπωσέ τη, κουβάλατη μαζί σου και όποτε τον πιάνει η εξυπνάδα σε πέρασμα, να του τη δείχνεις, δεν είναι κάθε μέρα του Αι Γιαννιού.
Τι να πω ?Ξυπνάω το πρωϊ, βρέχει, μαμώτο. Ξεκινάω, άπειρες διακοπές το pc, μαμώτο. Από τα ελπίζοντα 2.4 χμ. στα 200 μ. ήττα, μαμώτο-μαμώτο. Αναγκαστικά ενναλλακτική διαδρομή, τα νεροφαγώτα στεγνά, μαμώτο. Στενό πέρασμα, βγάζουν το μέτρο, τη δικιά μου δεν μου τη μετράνε. (άλλη φορά να φέρνεται μαζί και υποδεκάμετρο ε)Το πλέον ευτράπελο: Η δήλωση Los "Δεν ξανάρχομαι σε διαδρομή του russo" Να ξύσω το χαμόγελο από το διαφορικό ή να βάψω τη σαύρα μαύρη ? Αλλά ευτυχώς όλα αυτά, είναι λεπτομέρειες.Όταν έχεις μαζί σου άτομα γεμάτα όρεξη να μοιραστούν μαζί σου την ομορφιά της φύσης και της τετρακίνησης.Άμα έχεις συνοδηγό το μεγάλο φυσικό χαμόγελο με την άπειρη διάθεση (με λίγα λόγια Κρανάς).Και τέλος απολαύσεις τη τέρψη του φαγητού της Κικής. Απλά σκέφτεσαι για το πότε θάνε η επόμενη εξόρμηση.
Παράθεση από: russo στις Σεπτέμβριος 30, 2009, 23:28Παράθεση από: kranas (x-nikos) στις Σεπτέμβριος 30, 2009, 18:52Παράθεση από: Χάρης στις Σεπτέμβριος 29, 2009, 07:30Νίκο, ο Ρούσσο τη μυρίστηκε τη δουλειά, και σε έβαλε πλήρωμα.... Χαρη οταν ειναι για ξυλο.......φορτω....κοψι...φταξι....κα.....κα......κα......... με θυμαται το φιλαρακι μου..... Ρε εγώ φταίω που σε διατηρώ σε φόρμα, γυμνασμένο, ακμαίο ! Πρέπει να σε αφήσω να καταντήσης σαν το φίλο σου το Μάχο που τον προπονεί ο τζακάς ??γιατι ρε φιλε τι εχω δηλαδη? επειδη η αξιολατρευτη συζυγος μου με καλοταιζει φταιει ο....ιδρυτης της θυρας 4 του Πολυκαστρου( φτου φτου φτου!!!!!) που εβαλα μερικα κιλακια?δηλαδη η Χρυσα φταιει επειδη ο Γκρισινο ψηλωσε κι'αλλο?
Παράθεση από: kranas (x-nikos) στις Σεπτέμβριος 30, 2009, 18:52Παράθεση από: Χάρης στις Σεπτέμβριος 29, 2009, 07:30Νίκο, ο Ρούσσο τη μυρίστηκε τη δουλειά, και σε έβαλε πλήρωμα.... Χαρη οταν ειναι για ξυλο.......φορτω....κοψι...φταξι....κα.....κα......κα......... με θυμαται το φιλαρακι μου..... Ρε εγώ φταίω που σε διατηρώ σε φόρμα, γυμνασμένο, ακμαίο ! Πρέπει να σε αφήσω να καταντήσης σαν το φίλο σου το Μάχο που τον προπονεί ο τζακάς ??
Παράθεση από: Χάρης στις Σεπτέμβριος 29, 2009, 07:30Νίκο, ο Ρούσσο τη μυρίστηκε τη δουλειά, και σε έβαλε πλήρωμα.... Χαρη οταν ειναι για ξυλο.......φορτω....κοψι...φταξι....κα.....κα......κα......... με θυμαται το φιλαρακι μου.....
Νίκο, ο Ρούσσο τη μυρίστηκε τη δουλειά, και σε έβαλε πλήρωμα....
Μάθαμε και το ονοματάκι της εεεε
Παράθεση από: tsoula στις Οκτώβριος 07, 2009, 19:00Μάθαμε και το ονοματάκι της εεεε To κακό είναι ότι μου ζήτησε το τλφ. ο Κρανάς και ο ........ (ονόματα δεν λέμε) να αρχίσω να ανυσηχώ εγώ ή εσύ ?
τις παρατήρησης σας για τα σχόλια δεν μου είπατε