Αποστολέας Θέμα: HELP  (Αναγνώστηκε 1783 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος greenjimny

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • "JIMNY" nothing more, nothing less!!!!
HELP
« στις: Σεπτέμβριος 18, 2009, 16:42 »
Καλησπερα,
Ξερει κανεις καποια security στο internet?Θελω να καταγγειλω κατι για μια αγορα που εκανα.Εκτος ebay ηταν η αγορα.
Αν γνωριζει καποιος κατι ας βοηθησει.
Ευχαριστω.
Nobody is perfect...except the captain!!!!

Αποσυνδεδεμένος efthimis

• NewsLetter
  • Jimny
Απ: HELP
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 18, 2009, 21:12 »
Τι εγινε ρε συ??Θες να μας πεις?

Αποσυνδεδεμένος gc

• Ομάδα Διαχείρισης.
  • Jimny
  • .Εκεί που πάει.
    • Suzuki Jimny Funs and Owners worldwide
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 18, 2009, 23:31 »
Αν ειναι απο Ελλαδα, το παλευεις με την προστασια του καταναλωτη. Αν ειναι εξωτερικο... δυσκολα. Θα πρεπει να επικοινωνησεις με την τοπικη ενωση καταναλωτων...

Παρόλα αυτα, ριξε μια ματια εδω http://www.saferinternet.org/ww/en/pub/insafe/focus/greece.htm
Στα δεξια της σελιδας εχει καποιους συνδεσμους.
www.erc.edu
www.ecosep.eu
www.phtls.org

If you want my attention, try bleeding...

• Jimny
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 18, 2009, 23:34 »
Ειχα δει ενα αντικειμενο που ηθελα να αγορασω και το βρηκα στο www.alibaba.com .Μπηκα λοιπον και μιλησα με εναν εκπροσωπο μιας εταιριας για το πως θα γινοταν να κανω μια αγορα.Μου εδωσαν ενα λογαριασμο και εβαλα τα χρηματα μεσα περιμενοντας να λαβω το αντικειμενο.Τελικα με ειδοποιει οτι θα πρεπει να αγορασω 9 επιπλεον κομματια για να μπορεσει να μου τα στειλει.Και λεω εφοσον δεν τηρειτε τις συμφωνια μας, στειλτε μου τα λεφτα πισω.Μου λεει οτι μπορει να μου στειλει μονο το 60% των χρηματων που εστειλα και αν τα ηθελα ολα θα επρεπε να περιμενω μεχρι τις 04/08 για να μου τα στειλει 100%.Απο τοτε δεν απανταει στα email.Μου ειχε στειλει και φωτογραφια της οταν μιλουσαμε και εχω και τη διευθυνση της εταιριας.Θα στειλω ταχυδρομικως ενα γραμμα απο βδομαδα και θα δω τι θα γινει.

Απλα θελω ενα site που μπορω να απευθυνθω για το προβλημα αυτο.

• Jimny
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 18, 2009, 23:50 »
Αν ειναι απο Ελλαδα, το παλευεις με την προστασια του καταναλωτη. Αν ειναι εξωτερικο... δυσκολα. Θα πρεπει να επικοινωνησεις με την τοπικη ενωση καταναλωτων...

Παρόλα αυτα, ριξε μια ματια εδω http://www.saferinternet.org/ww/en/pub/insafe/focus/greece.htm
Στα δεξια της σελιδας εχει καποιους συνδεσμους.

Δυστυχως δεν ειναι απο Ελλαδα.Τους εστειλα ενα email και περιμενω απαντηση.

Αποσυνδεδεμένος japetus

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 19, 2009, 02:33 »
Ωχ δεν το προσεξες...
Το αλιμπαμπα, ειναι καλο σάιτ μεν, αλλα δεν απευθυνεται σε ιδιώτες (λιανική)....
Απευθυνεται κυριως σε εμπορους και μπορεις να βρεις καλες ευκαιριες αν θελεις να κανεις καποια εισαγωγή χονδρικής...

• Jimny
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 19, 2009, 16:00 »
Ωχ δεν το προσεξες...
Το αλιμπαμπα, ειναι καλο σάιτ μεν, αλλα δεν απευθυνεται σε ιδιώτες (λιανική)....
Απευθυνεται κυριως σε εμπορους και μπορεις να βρεις καλες ευκαιριες αν θελεις να κανεις καποια εισαγωγή χονδρικής...

Το ξερω φιλε, συστηθηκα σαν εταιρια και συμφωνησαμε να μου στειλουν ενα κομματι σαν δειγμα και επειτα υποτιθεται οτι θα εκανα μεγαλη παραγγελια.