0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια χαζή ερωτησούλα..! Ξέρει κανείς μήπως πόσα λίτρα είναι το δοχείο για το υγρό των υαλοκαθαριστήρων??Ρωτάω, γιατί πήρα ένα υγρό για καθαρισμό που το συμπληρώνεις μεσα στο νερό και το βάζεις σύμφωνα με τα λίτρα..
Παντως ενας φιλος μου ειχε προτεινει για να μη πιανουν αλατα τα μπεκακια,να κανω μια μιξη απλου νερου με οινοπνευμα κ ειναι κομπλε....Αλλωστε δινουμε ενα καρο λεφτα για ποσα αλλα πραγματα,αν ειναι να πληρωνουμε κ σαπουνακια για τα τζαμια...Τεσπα...ο καθενας κανει τις επιλογες του!
Αλλωστε δινουμε ενα καρο λεφτα για ποσα αλλα πραγματα,αν ειναι να πληρωνουμε κ σαπουνακια για τα τζαμια...Τεσπα...ο καθενας κανει τις επιλογες του!
Παράθεση από: efthimis στις Σεπτέμβριος 13, 2009, 17:23Αλλωστε δινουμε ενα καρο λεφτα για ποσα αλλα πραγματα,αν ειναι να πληρωνουμε κ σαπουνακια για τα τζαμια...Τεσπα...ο καθενας κανει τις επιλογες του!Όπως είπε και ο Gagarin το κόστος είναι πολύ μικρό!Εγώ πχ αυτό που πήρα είναι γνωστής μαρκας 250 ml 1.20 ευρω. Έχετε δίκαιο ότι μπορεί να μην αξίζει αλλά είχαν βάλει από την αντιπροσωπεία σε ένα αμάξι ενός φίλου και μύριζε λεμόνι κάθε φορά που έριχνε νερό και μ'άρεσε!!!! Οπότε πήγα και πήρα κι εγώ ...λεμόνι!!! Μου φαίνεται θα το πατάω συνέχεια και θα τελειώσει γρήγορα!!!! Το πρώτο δικό μου αμάξι είανι οπότε καταλαβαίνετε!!! @Gagarin: Οκ, δεν θα βάλω νερό βρύσης! Στο βιβλιαρακι πάντως δεν λεει τιποτα στα πινακακια αλλά δεν σκέφτηκα οτι μπορει να λεει στο ιδιο το δοχειο!Θα το ελεγξω!
Βγαινει κ σε αλλες γευσεις??......