kostas katsenos και Ironman Jimnys,
έχετε δίκιο όσο αφορά το jimnyclub.gr.
χτες, μόλις είδα για το .com, πάτησα στην ήδη αποθηκευμένη σελίδα των "αγαπημένων" μου το jimnyclub.gr για να μπω να το δω πως είναι αλλαγμένο.......έτσι νόμισα.
Για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να φορτώσω το .gr και υπέθεσα ότι καταργήθηκε και μεταφέρθηκε στο .com, απλά.
Γι'αυτο και η προηγούμενη εξήγησή μου, οσον αφορά το χρόνο εγγραφής μου και την υποβολή/διάβασμα διαφόρων θεμάτων που με ενδιέφεραν/ενδιαφέρουν έστω και ενημερωτικά.
Δεν κατάλαβα οτι ήταν "άλλο σπίτι" δηλάδη το .com.
kostas katsenos, oσο αφορά το τί παρακολουθώ θα σου πώ για να καταλάβεις...... δεν παρακολουθώ τις "εκδρομές" ούτε το "ζητητε παρεα για βόλτα", ούτε το "παιδική χαρά" πχ., αλλά όσα προλαβαίνω που αφορούν το 4χ4 γενικά, αγώνες και τις βελτιώσεις/προβλήματα.
Μπορεί να μην συμμετέχω ενεργά για δεν γνωρίζω απο jimny αλλά μου αρέσουν αυτά, οπότε σωστά δεν είδα κάποια τυχόν ανακοίνωση για το jimnyclub.com
Συγκεκριμένα την είδα sto to4x4.gr μόλις χτές.
Ironman Jimnys μακάρι να μπορούσα να ακολουθήσω μια εκδρομή σας, αλλά δυστυχώς είμαι μακρυά.
kostas katsenos, ήρθα για να μείνω
Sorry παιδιά αν σας χάλασα την όρεξη με την 1η μου φορά, αλλά δεν έκανα τίποτε απο τα παραπάνω με κακή πρόθεση.