Καλησπέρα μόλις πήρα ενα 05 jimny από μάντρα με 77.000χλμ τι κινήσεις πρέπει να κάνω απο θέμα service να το πάω στην suzuki αξιζει η να ψάξω εγώ δικά μου μαστόρια που έχω πελάτες συνεργεία.Γνωρίζεται το θέμα της εγγύησης αν περάσει τη μπορώ να κάνω μετά? thanks!!!!
digital print www.siskosprint.gr
Φίλε Γιώργο η προσωπική μου γνώμη για την πρώτη φορά τουλάχιστον είναι (αυτό που έκανα δηλαδή και εγώ) να το πάς όσο πιο γρήγορα γίνεται στην suzuki και ο λόγος είναι απλός.Εαν βρούν κάτι παράξενο και ίσως χαλασμένο τότε ειδοποιείς τον "μαντρά" οτι έκανες αυτό κι αυτό,βρήκαν στο service αυτό κι αυτό,του εξηγείς οτι την πιθανόν ζημιά δεν την έκανες εσύ (δεν πρόλαβες άλλωστε) και ίσως σου την πληρώσει ( λέω ίσως )!
Και γώ που το πήρα πρίν 2 μήνες απο την Personal Best,πήγα κατευθείαν στο service της ,μου βρήκαν λέει τζόγο στους 2 μπροστινούς τροχούς (κόστος 265 €) το έφτιαξαν αλλά εγώ τελικά μετά απο συννενόηση με τον πωλητή δεν πλήρωσα τίποτα.
Τώρα γενικά το να πηγαίνεις στην αντιπροσωπία εγώ πάλι δεν το βλέπω και κακό...Πληρώνεις βέβαια παραπάνω αλλά έχεις 2 πλεονεκτήματα ( πάντα προσωπική μου γνώμη) α) έχεις εγγύηση εργασίας,δηλ εαν κάτι δεν πάει καλά στο service το ξαναβάζεις μέσα και ούτε γάτα ούτε ζημιά και β) ίσως να βοηθάει και λίγο στην πιθανόν μεταπώληση...
Μπορεί και να σε ζάλισα και λίγο,
Φιλικά
Γιάννης