Αποστολέας Θέμα: Aνεμοθραύστες  (Αναγνώστηκε 13686 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eldar

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aνεμοθραύστες
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 07, 2009, 01:42 »
Εγω τους πηρα 45 ευρω εχουν σφραγιδουλα της SUZUKI. Τους περασα με το χερι πολυ ευκολα στο επανω μερος εχουνε μια αυτοκολλητη ταινια, κλεινεις το τζαμι και κολλαει.
Απλα αφηνεις τα τζαμια κλειστα για να κολλησει καλα και για να παρουν φορμα τα λαστιχα τις πορτας. Βασικα απο τοτε που τα εβαλα δεν κλείνω τα παραθυρα μεχρι τερμα επανω.

Καμία επιπλέον πληροφορία μπορείς να μας δώσεις ; Δηλ. απο αντιπροσωπεία (Σφακιανάκη) τους πήρες ;

Απο Σερρες απο την αντιπροσωπεία. Δεν εχουν στερεωτικά ειναι το σχημα τους τετοιο που και να μην κολλησουν αποκλείεται να κουνηθούν.
Έτσι οπως τους βλεπω παντως δεν ειναι σαν του greenjimny.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 07, 2009, 01:53 από eldar »

Αποσυνδεδεμένος greenjimny

• Jimny
  • "JIMNY" nothing more, nothing less!!!!
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 07, 2009, 01:52 »
Ωραίες φώτο...Delimar???? ;)

Ναι ναι Delimar!!!!
Nobody is perfect...except the captain!!!!

• Jimny
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 07, 2009, 01:57 »
Απο Σερρες απο την αντιπροσωπεία. Δεν εχουν στερεωτικά ειναι το σχημα τους τετοιο που και να μην κολλησουν αποκλείεται να κουνηθούν.
Έτσι οπως τους βλεπω παντως δεν ειναι σαν του greenjimny.
[/quote]

Οι δικοι μου ειναι της heko.Ειναι γνωστη εταιρια με ανεμοθραυστες.Τους εχει και το ebay αν μπειτε και δειτε, αλλα ειναι πιο ακριβοι απο το να τους παρεις απο 'δω.

Αποσυνδεδεμένος DirectionLess

• Jimny
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 07, 2009, 18:36 »
Τους έβαλα Γκριν_Τζίμη. Νομίζω ότι έκανα πολύ καλά. Πολύ διακριτικοί και ειδικά αυτή η μαγκιά που δεν επικολλούνται πάνω στο πλαίσιο αλλά μεταξύ τσιμούχας και γυαλιού (δηλ. εντός πλαισίου), μεγάλη εφεύρεση.

• Jimny
« Απάντηση #19 στις: Ιούλιος 07, 2009, 23:09 »
Τους έβαλα Γκριν_Τζίμη. Νομίζω ότι έκανα πολύ καλά. Πολύ διακριτικοί και ειδικά αυτή η μαγκιά που δεν επικολλούνται πάνω στο πλαίσιο αλλά μεταξύ τσιμούχας και γυαλιού (δηλ. εντός πλαισίου), μεγάλη εφεύρεση.

Ωραιος.!! ;)

Αποσυνδεδεμένος Michalis

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 08, 2009, 08:55 »
Respect a man's car and he will respect you

Αποσυνδεδεμένος DirectionLess

• Jimny
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 08, 2009, 09:36 »
Eκεί τους βρήκαμε !

Αποσυνδεδεμένος Setteras

• Jimny
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 20, 2009, 22:35 »
  Εγώ έβαλα τους ανεμοθράυστες το Σάββατο το πρωί με 30 ευρώ και ήταν με κόλλα. Μου είπαν να μην ανοίξω το τζάμι για 1 ώρα αλλά εγώ προληπτικά το άφησα 3 ώρες. Νομίζω όμως ότι κάνουν λίγο θόρυβο.

Αποσυνδεδεμένος draikos

• NewsLetter
  • Jimny
  • adventure animal!
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 16, 2010, 09:36 »
Δυστυχως ενω αγορασα/τοποθετησα τους μαμα σουζουκι ανεμοθραυστες στα 2 χρονια εχουν ξεκολλησει κι πλεον ''δυσχεραινουν'' το κλεισιμο των τζαμιων!

Ξερει κανεις αν υπαρχουν ανεμοθραυστες για το τζιμνυ που κολιουνται εξωτερικα στο πλαισιο της πορτας κι οχι εσωτερικα στις τσιμουχες?

???Νομιζω οτι ειναι η ενδυκνειομενη λυση ...αν υπαρχουν

Αποσυνδεδεμένος dnm

• Jimny
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 16, 2010, 16:08 »
Παράθεση
Δυστυχως ενω αγορασα/τοποθετησα τους μαμα σουζουκι ανεμοθραυστες στα 2 χρονια εχουν ξεκολλησει κι πλεον ''δυσχεραινουν'' το κλεισιμο των τζαμιων!

Ξερει κανεις αν υπαρχουν ανεμοθραυστες για το τζιμνυ που κολιουνται εξωτερικα στο πλαισιο της πορτας κι οχι εσωτερικα στις τσιμουχες?

Huh?Νομιζω οτι ειναι η ενδυκνειομενη λυση ...αν υπαρχουν
και εγω αυτης της αποψης ειμαι...πρεπει δηλαδη να αποφευγουμε την λυση της τοποθετησης εντος του πλαισιου...ειναι θεμα χρουνου να κουδουνιζουν ειτε ειναι της σουζουκι ειτε οχι.....
Πιστευω οτι η καλυτερη λυση ειναι η ταινια της 3μ αλλα δεν ξερω που μπορει να τις τοποθετησουμε????Ξερει κανεις?

• Jimny
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 17, 2010, 01:06 »
Εγω αυτους που εβαλα τους κολλησα με σταγονιτσες κολλα στιγμης και δεν εχουν ξεκολλησει και ουτε προκειται.Εβαλα λιγη κολλα για να μπορω να τους βγαλω αν θελω. ;)

Αποσυνδεδεμένος 4kinitos

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 17, 2010, 10:36 »
εγω ειχα παρει πριν 5 χρονια σε φιμε χρωμα και η μαρκα ειναι 3G , ιταλικης προελευσης και πιανουν με μεταλλικα κλιπ αντι για κολλα. δεν κουδουνιζουν και ανα πασα στιγμη αφαιρουνται χωρις σημαδια. εγω τους εχω αφαιρεσει και 2 φορες για καθαρισμα  :) η τιμη τους ηταν στα 35 ευρω
φωτια στις γραμματειες....

Αποσυνδεδεμένος draikos

• NewsLetter
  • Jimny
  • adventure animal!
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 17, 2010, 12:48 »
εγω ειχα παρει πριν 5 χρονια σε φιμε χρωμα και η μαρκα ειναι 3G , ιταλικης προελευσης και πιανουν με μεταλλικα κλιπ αντι για κολλα. δεν κουδουνιζουν και ανα πασα στιγμη αφαιρουνται χωρις σημαδια. εγω τους εχω αφαιρεσει και 2 φορες για καθαρισμα  :) η τιμη τους ηταν στα 35 ευρω

απο που εκανες την αγορα?

Αποσυνδεδεμένος 4kinitos

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 17, 2010, 14:21 »
στο Ν.Ψυχικο , στην οδο καραθεωδορη το μαγαζι λεγεται auto fast.

ειναι παραλληλη της μεσογειων και καθετη στην κατεχακη
φωτια στις γραμματειες....

Αποσυνδεδεμένος YannisS

• Jimny
  • Το καλύτερο και πιο οικονομικό 4x4 ever
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 17, 2010, 14:27 »
Παλαιότερα, είχα βάλει ανεμοθραύστες σε ένα παλιό Χόντα. Η εταιρία λέγεται Gelly-plast και βρίσκεται πάνω στην Κατεχάκη, στο ρεύμα από Μεσογείων προς Κηφισίας.
Οι ανεμοθραύστες είχαν μείνει στο αυτοκίνητο για 10-15 χρόνια, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις και εκεί.