... η πατρίδα μας ήταν ... " ελεύθερη " , την τελευταία φορά που κάποιος νοήμων άνθρωπος θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει έτσι, ... περίπου 100 χρόνια π.Χ. ...
... από τότε είναι ... υπό κατοχή ( ρωμαική - ανάτ. ρωμαική/χριστιανική - οθωμανική/χριστιανική - ευρωπαική/χριστιανική και από την δεκαετία του 40 και μετά αμερικανική/χριστιανική ) ...
... 2000 και χρόνια συλλογικής στέρησης ελευθερίας ... λόγου, ουσιαστικής μόρφωσης, παιδείας, κίνησης, δράσης ,
ανάπτυξης στοιχειωδών/βασικών ... πολιτισμικών/πολιτιστικών "αντισωμάτων" που θα μας επέτρεπαν να ... παραμείνουμε ... Έλληνες ... μας έχουν πλέον διαστρεβλώσει την ... προσέγγιση μας ( συλλογικά μιλώντας πάντα ... ) ...
... η νεώτερη ... λεγόμενη " Ελληνική δημοκρατία " και όχι μόνο δυστυχώς, είναι ότι ακριβώς είμαστε όλοι μας ...
... ανάξιοι απόγονοι ... ενδόξων προγόνων ...
... είναι μια δημακρατία placebo ...
... ώστε οι πολιτικά και όχι μόνο, ανήσυχοι πολίτες αυτής, ή όποιας άλλης περιοχής/χώρας, ... να έχουν να ασχολούνται ... και παράλληλα να αφήνουν απερίσπαστους τους ... "διαχρονικά μάγκες" ... στην ζωούλα τους ...
... εγώ δεν είμαι ... "διαχρονικά μάγκας" ...
... απλά θέλω να πιστεύω ότι ακόμη αντιλαμβάνομαι κάποια ... πράγματα, χωρίς ... συναισθηματικές αλλοιώσεις ...
... ως εκ τούτου ...
... είτε πάτε είτε δεν πάτε για ψήφο ... επί της ουσίας δεν θα αλλάξει κάτι , ...
... εάν τώρα έχετε ψήσει τον εαυτό σας ότι ... είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη κλπ ... να πάτε ...
... αν πάλι έχετε τις αμφιβολιές σας ...αλλά να ρε παιδί μου ...
... κάντε το για το ... show ... πέστε ότι συμμετέχετε σε άλλη μια μεγάλη γιορτή, βάλτε τα καλά σας, πάρτε τους γέρους και τα παιδιά από το χέρι και ... βουρ για τα ... εκλογικά τμήματα ...
... αν πάλι ... "τι μας λέτε κυριούλη μου" ... έ τότε έχει κάτι παραλίες η Ελλαδάρα (... μετά ή άνευ δημοκρατίας) να ... κουνηθείς
... τελικά ...
... ο καθένας μας έχει ... και ζεί στον "παράδεισο" που του ... αξίζει ...
υ.γ.
... η επανάσταση είναι προσωπικό θέμα ... και ξεκινά από το μυαλό του κάθε ενός από εμάς ...
... δυστυχώς ξεχωριστά ...
υ.γ.2
... τόσοι ... ανόητοι μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα ...
... τους το επιτρέπουμε ...
... και μετά αναρωτιώμαστε ... " τι έχουν τα έρμα και ψοφάν ; " ... Αλλάξτε στην πλήρης φόρμα αλλαγών