0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά σαφώς δεν είναι χαζός!Απλά ξέρει καλά τη δουλειά του: Να ψαρώνει πελάτες Αν σκεφτούμε το κυκλοφορεί εκεί εξω... σε πολλούς πρέπει να πιάνει!Λοιπόν νεώτερα!!!!Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω να το πάρω.Τους ρωτάω έτοιμο?Οχι, όχι, μου απαντά μια ευγενέστατη κοπέλλα, αλλά επειδή εχουμε παραγγείλει τα ανταλακτικά και θα έρθουν σε μια βδομάδα... μη σας το κρατάμε!Μου εκλεισαν ραντεβού την αλλη Παρασκευή.Προσπάθησα να βρώ τον τύπο να μου πει τι βρήκαν, αλλά ήταν άφαντος.Ρωτάω τη κοπέλα: Τι έχει τελικά το αυτοκίνητο???Κοιτάει τα χαρτιά και μου λέει:Απ' ότι βλέπω θα σας αλλάξουν:1. Μουαγιέ2. Ρουλεμάν3. Δισκόπλακες4. ΣινεμπλοκΌλεεεε... Αυτοκίνητο ενός χρόνου!!!!Υ.Γ. Πάντως η σκόνη στη πίσω δεξιά ζάντα ήταν αθικτη, ευτυχώς!!!
Μετά απο μεγάλη έρευνα κατέληξα ότι οι περισσότεροι κάτοχοι Jimny στο εξωτερικό διόρθωσαν ή μείωσαν το τρέμουλο αλλάζοντας το ρουλεμαν του βασιλικού πύρου. Είναι μπελάς και θέλει μεγάλη υπομονή και εμπειρία.Ιδιαίρετα χρήσιμη εργασία και να να "στεγνώνουν" τα άκρα των αξόνων απο τα νερά όσοι κάνουν σκληρό Off Road.Εδώ υπάρχει αναλυτική παρουσίαση: http://www.bigjimny.com/images/documents/Changing_the_KingPin_Bearings.pdf
Jimny 2006, το πήγα στην personal best για το service των 37000 και τους είπα να μου φτιάξουν το πρόβλημα του τρέμουλου στα 80χλμ (είχε προηγηθεί αλλαγή δισκοπλακων και ζαντών στα 15000), παραγγείλανε τα ανταλλαχτηκα και μου κλείσανε ραντεβού χωρίς καμία αντίρρηση. Λοιπόν μετά το σέρβις το αμάξι δεν τρέμει πουθενά, αλλάχθηκαν σινεμπλοκ και ροδέλες χωρίς καμία χρέωση.