Αποστολέας Θέμα: Ζητειται JIMNY εως 6000 ευρω  (Αναγνώστηκε 6045 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

sakisbax

• Επισκέπτης
Ζητειται JIMNY εως 6000 ευρω
« στις: Απρίλιος 22, 2009, 12:20 »
Ψαχνω για Jimny ανεξαρτητου ηλικιας και χιλιομετρων με τιμη εως 6000ευρω. Απλα να ειναι ενταξει μηχανικα χωρις καποιο σοβαρο προβλημα...
Υ.Γ. : και ελεος λιγο ρε παιδια, ειναι δυνατον για μοντελα του  2001-02 με + 100.000χλμ που εχει υποτιθεται περπατησει μονο ασφαλτο να ζητουνται 8000 και 9000 ευρω... ασ ειμαστε λιγο ρεαλιστες. το να ζητας για αμαξι 8-9 χρονων 8000-9000 ευρω οσο καλο και να ειναι οταν το καινουργιο εχει 13000 κατι ευρω, ε, ειναι λιγο παρατραβηγμενο...

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ζητειται JIMNY εως 6000 ευρω
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 22, 2009, 12:23 »
 hallo hallo <welc_ <welc_

Αποσυνδεδεμένος Majestix

• NewsLetter
  • Jimny
  • Les Gaulois..
    • www.gaulois4x4.com
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 22, 2009, 13:31 »
Παράθεση
και ελεος λιγο ρε παιδια, ειναι δυνατον για μοντελα του  2001-02 με + 100.000χλμ που εχει υποτιθεται περπατησει μονο ασφαλτο να ζητουνται 8000 και 9000 ευρω...

Καλως ήρθες

1. Παντα τα τζιπάκια ειναι πιο ακριβά και κρατάνε τιμή.... ιδιώς οταν είναι ιαπωνικά και μικρού κυβισμού....

2. 13000 ??? ζήτησες προσφορά απο την suzuki και σου έδωσαν με αυτή την τιμή ???  Γιατί και εμένα μου έλεγαν 12900 για το swift που πήρα πρόσφατα αλλά πλήρωσα 14050....

3. Γνώμη μου είναι να  κοιταξεις να πάρεις καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο.... και ας δώσεις και κανα χιλιάρικο παραπάνω...

ps: προς αποφυγην παρεξηγήσεων.... δεν πουλάω Jimny....
πιστευω όμως οτι τα 8000 τα αξίζει ενα καλοσυντηρημένο jimny.... και με το παραπάνω....

Majestix

Better 2 be Proactive... than Reactive....

http://www.gaulois4x4.com

vissarionas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 22, 2009, 16:39 »
δεν ειναι οτι θελουμε να πενεψουμε το σπιτι μας, αλλα συμφωνω με το κριστιαν.
6000 ειναι ποσο, που για jimny θεωρειται υποπτο.
και τα 13 που ανεφερες, μου φαινοντε παλι λιγα. πριν ενα χρονο ειχα παρει προσφορα για καινουριο, και με ανεβασαν στα 16 κοντα.
βεβαια υπαρχουν και τα jimny που υστερουν σε εξοπλισμο οπως υδραυλικα τιμονια, aircondition, χωρις τετρακινηση, και ναι, εκεινα τα βρισκεις σε χαμηλη τιμη.
και παλι σε συμφωνια και εναρμονιση με τον κατω, δωσε κατι παραπανω αν βρεις κατι καλο.

καλως ηρθες κιολας!

Αποσυνδεδεμένος Michalis

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 22, 2009, 16:50 »
Καλά τώρα μην τα παραλέμε υπάρχουν και μερικά "παλιά" με εξοπλισμό +4000 ευρώπουλα που είναι καλύτερα απο καινούργια με λιγότερα απο 50.000χλμ...βέβαια πάντα υπάρχει η επιλογή να πάρεις ένα εντελώς καινούργιο με 14000 + 4000 εξοπλισμό = 18000 που είναι πολύ περισσότερα απο τα 9500-10000  ;) Οτι πληρώνεις...παίρνεις!
Αλλά με 6000 θα είναι πολύυυυ χάρβαλο και θα τα δώσεις μετά σε ζημιές (βλέπε σασμάν)
Κρατάει αξια διότι δεν υπάρχει ουσιαστική αλλαγή στα μοντέλα και δεν υπάρχει ανταγωνιστής στην κατηγορία του.
Το ΠεριπTerios δεν έχει καμία σχέση ;D
Respect a man's car and he will respect you

Αποσυνδεδεμένος greenjimny

• Jimny
  • "JIMNY" nothing more, nothing less!!!!
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 22, 2009, 18:12 »
 lol lol lol το περιπTerios μ'αρεσε!!!
Παιδια συμφωνω με αυτα που λετε αλλα αν πετυχεις τον πωλητη πανω στην αναγκη...μπορεις να κατεβασεις την τιμη.
Εγω π.χ. το πηρα πριν ενα χρονο ακριβως και απο τα 7500 που το ζητουσε το πηρα τελικα στα 6000 με φουλ εξοπλισμο και καινουρια λαστιχα.Βεβαια δεν ειχε radio-cd αλλα κασετοφωνο το οποιο δεν με πειραζε.Τα σερβις τα ειχε στη suzuki καθε 9000-10000χλμ και πριν το παρω το ελεγξα πατοκορφα σε πολυ καλο συνεργειο.Δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα (φτου να μη το ματιαξω).Απλα αυτη που το πουλουσε της εδωσαν εταιρικο corolla και πουλουσε το jimny γιατι ηθελε να δωσει προκαταβολη και για το αμαξι που θα επαιρνε ο αντρας της.
Nobody is perfect...except the captain!!!!

Αποσυνδεδεμένος apla

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 22, 2009, 19:11 »
Καλά τώρα μην τα παραλέμε υπάρχουν και μερικά "παλιά" με εξοπλισμό +4000 ευρώπουλα που είναι καλύτερα απο καινούργια με λιγότερα απο 50.000χλμ...βέβαια πάντα υπάρχει η επιλογή να πάρεις ένα εντελώς καινούργιο με 14000 + 4000 εξοπλισμό = 18000 που είναι πολύ περισσότερα απο τα 9500-10000  ;) Οτι πληρώνεις...παίρνεις!
Αλλά με 6000 θα είναι πολύυυυ χάρβαλο και θα τα δώσεις μετά σε ζημιές (βλέπε σασμάν)
Κρατάει αξια διότι δεν υπάρχει ουσιαστική αλλαγή στα μοντέλα και δεν υπάρχει ανταγωνιστής στην κατηγορία του.
Το ΠεριπTerios δεν έχει καμία σχέση ;D

14000 χωρις A/C όμως, διοτι η sport έκδοση με a/c ξεκινάει στα 15000 η κάνω λάθος?

• Jimny
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 22, 2009, 19:23 »
μμμμ εμενα μου ειπαν 16000 με το κλειδι στο χερι χωρις το multimedia cyber station αλλα με ολα τα αλλα και με συναγερμο

Αποσυνδεδεμένος apla

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 22, 2009, 19:40 »
μμμμ εμενα μου ειπαν 16000 με το κλειδι στο χερι χωρις το multimedia cyber station αλλα με ολα τα αλλα και με συναγερμο

Τότε γιατι λένε στα παραπάνω posts οτι το καινούργιο έχει 13 κ κάτι???

sakisbax

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 22, 2009, 20:04 »
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας και καλως σας βρηκα. χτεσ περασα απο την εδω αντιπροσωπεια για να ρωτησω για κανενα μεταχειρισμενο και απλα στην κουβεντα επανω μου λεει ο υπαλληλος οτι το καινουργιο πλεον με τα μισα τελη ταξινομησης και με μια προσφορα που εχει η suzuki βγαινει 13 κατι. τωρα αν πουμε για πινακιδες, εξοδα φακελων κλπ κλπ σιγουρα θα πηγαινε στο 14αρι.
το θεμα ειναι οτι δεν θελω καινουργιο γιατι πρωτον εχω ηδη καινουργιο ΙΧ αυτοκινητο που πηρα πριν ενα χρονο και δευτερο το θελω για να πηγαινω βουνο και να μη με νοιαζει αν γρατζουνιστει ή αν ζοριστει λιγο παραπανω... και φυσικα ο τριτος και σπουδαιοτερος λογος... θα το οδηγαει και η γυναικα  t4   ;) . (αστειευομαι)...
σιγουρα ειναι οτι καλυτερο στην κατηγορια και εχει ζητηση, αλλα κατα τη γνωμη μου πωλουνται αρκετα ακριβα και ειδικα αν το παρεις απο καμια μαντρα...
θα συνεχισω παντως το ψαξιμο και ολο και κατι θα προκυψει... αντε το πολυ να παμε και στα 7000ευρω...  ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 22, 2009, 20:08 από sakisbax »

Αποσυνδεδεμένος apla

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 22, 2009, 20:23 »
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας και καλως σας βρηκα. χτεσ περασα απο την εδω αντιπροσωπεια για να ρωτησω για κανενα μεταχειρισμενο και απλα στην κουβεντα επανω μου λεει ο υπαλληλος οτι το καινουργιο πλεον με τα μισα τελη ταξινομησης και με μια προσφορα που εχει η suzuki βγαινει 13 κατι. τωρα αν πουμε για πινακιδες, εξοδα φακελων κλπ κλπ σιγουρα θα πηγαινε στο 14αρι.
το θεμα ειναι οτι δεν θελω καινουργιο γιατι πρωτον εχω ηδη καινουργιο ΙΧ αυτοκινητο που πηρα πριν ενα χρονο και δευτερο το θελω για να πηγαινω βουνο και να μη με νοιαζει αν γρατζουνιστει ή αν ζοριστει λιγο παραπανω... και φυσικα ο τριτος και σπουδαιοτερος λογος... θα το οδηγαει και η γυναικα  t4   ;) . (αστειευομαι)...
σιγουρα ειναι οτι καλυτερο στην κατηγορια και εχει ζητηση, αλλα κατα τη γνωμη μου πωλουνται αρκετα ακριβα και ειδικα αν το παρεις απο καμια μαντρα...
θα συνεχισω παντως το ψαξιμο και ολο και κατι θα προκυψει... αντε το πολυ να παμε και στα 7000ευρω...  ::)

Καλώς ήρθες
Με τη μείωση του τέλους ταξινόμησης το jimny γλιτώνει περι τα 500eu ΟΧΙ παραπάνω.Οπότε μαλλον κάτι δν σου είπε καλα ο αντιπρόσωπος.Κοντα στα 15800 δηλ βγαίνει μετα-μείωσης του τέλους ταξινομ.

• Jimny
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 22, 2009, 20:24 »
13 κ κατι μου φαινεται λιγο ρε παιδια....14.390 το λεει η διαφημιση χωρις τα τελη ταξινομησης,σημα,ασφαλεια και να ξερετε οτι το στερεοφωνικο ειναι +300 ευρω και οχι δωρο!!

Αποσυνδεδεμένος apla

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 22, 2009, 20:28 »
13 κ κατι μου φαινεται λιγο ρε παιδια....14.390 το λεει η διαφημιση χωρις τα τελη ταξινομησης,σημα,ασφαλεια και να ξερετε οτι το στερεοφωνικο ειναι +300 ευρω και οχι δωρο!!

Χωρίς A/C ;) Mε a/c 14,990 +500μεταλλικό χρώμα +450 πινακίδες μεταφορικά  κτλ κτλ
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 22, 2009, 20:31 από apla »

• Jimny
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 22, 2009, 20:37 »
Ναι...νομιζω ετσι ειναι.Το A/C 600 εχει.

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Jimny
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 22, 2009, 20:46 »
Καλησπερα κ απο μενα...
Λοιπον ειμαι κατοχος Jimny...
Το αγορασα καινουργιο πριν 1 μηνα...
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 16.297 ΜΕΤΡΗΤΗΣ + 1 ΧΡΟΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗ 396(ΑΙG) ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ= 16.700 ΠΕΡΙΠΟΥ...
ΑΠΛΟ Jimny με επιπλεον A/C κ μεταλλικο χρωμα...
Αν το παρεις λευκο-κοκκινο τοτε δεν πληρωνεις μεταλλικο...
Δωρο η suzuki το ΜCS(Το δινει ακομα-αρα δεν θες ραδιοCD) κ της αντιπροσωπειας Ρεζερβοκαλυμμα+Συναγερμο...
Σημερα με τα νεα μετρα το αμαξι εχει - 600 ευρω αρα θα σου βγει καινουργιο κ χωρις να το παρεις με μεταλλικο χρωμα κ με 6μηνη ασφαλιση περιπου 15000κατι....
Μην μου πεις κ χωρις A/C γιατι στο 2009 αμαξι χωρις A/C δεν παιζει να παρεις...
Απο μεσα Ιουνιου ειπαν νεες τιμες στις ασφαλειες γι αυτο εκανα ετησια κοιτα το...
Αρα μιλαμε για ενα αυτοκινητο που κατω απο 15000 δεν το αγοραζεις ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ!!!!
Αν το παρεις απο autoprofit μπορει στο οριο να εισαι αλλα παλι 15000.....
Αυτα απο μενα!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 22, 2009, 20:48 από Gagarin »
Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...
άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...
άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...
και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!