Παίδες, αν δεν αλλάξετε σασμάν, και με 6000 κυβικά, πάλι την ίδια τελική θα έχετε. Στις 6000 στροφές, το σασμάν την ίδια μετάδοση στις ρόδες θα έχει.
Βέβαια θα σέρνετε και φορτηγό από πίσω, αλλά μάλλον θα κουρέψετε πρώτα όλα τα γρανάζια σας.
Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι μαγαλύτερος κινητήρας, αλλά τρανσφερ από Toyota Hilux. 1:1 στα γρήγορα και 1:2.28 στα αργά....... και πουλάω το 1:4.9 που έχω... είμαι σε αναζήτηση....
και βέβαια +1 στα λεγόμενα του Βασίλη.... ΠΟΛΥ ΚΟΨΕ-ΡΑΨΕ....
χαρη καλα τα λες,δεν ρωτησαν ομως τιποτα για μεταδωση,διαφορικα,ενισχησεις δν ειναι ετσι απλα βγαλε και βαλε.
Θα ηθελα να πω ομως οτι συνηθως για να πουμε κατι το εχουμε δει η το εχουμε ψαξει,εκτως αν λεμε παπαρ..ες,και αυτος ειναι ο λογος ισως που τους παλιοτερουσ τους λενε ψονισμενους και οτι την εχουν δει καπως,γιατι οι νεοτεροι χορις να τους μιωνω καθολου δεν ακουνε και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.
Ας ερθουν καμια καλη βολτα μαζι μας,αλλα καλη βολτα,να δουν και να ακουσουν πραγματα και μετα μπορουν αρχισουν να ψαχνονται και οχι να χαζογελανε με πραγματα που απλα δεν ξερουν.Καποτε ολοι ειμασταν ψαρια και απλα βλεπαμε,ακουγαμε,ρωταγαμε και μαθαιναμε,κι ακομα μαθαινουμε...