Τα μεταφορικά για 4 σινεμπλόκ (μπράτσων) ήταν 3250 yen, η χρέωση έγινε με πιστωτική κάρτα (Visa) και τα στοιχεία της κάρτας τα έστειλα με mail στον Yoshiro Nakano για επιβεβαίωση και χρέωση. Όπως είπα και πριν, τα πράγματα από τη στιγμή που μου είπαν ότι τα έστειλαν ήρθαν μέσα σε 4 μέρες χωρίς να περάσουν τελωνείο (καμία από τις 2 φορές), δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο ή όχι.
Τα προϊόντα της APIO είναι απ' όσο μπορώ να γνωρίζω πολύ καλά και ποιοτικά και έχει μεγάλη γκάμα πραγμάτων για το Jimny (και για Samurai). Ορισμένα από αυτά δεν υπάρχει λόγος να τα πάρεις από αυτούς (π.χ. μπράτσα, έκκεντρα σινεμπλόκ, ελατήρια, αμορτισέρ κλπ) εφόσον μπορείς να βρεις αντίστοιχα ή καλύτερα και από εδώ, άλλα είναι πολύ καλά αλλά με τα μεταφορικά και τελωνεία θα έρθουν πολύ ακριβά και ορισμένα είναι καλά, φτηνά και συμφέρουν (π.χ. τα σινεμπλόκ για τα μπράτσα που πήρα).
Για τη δική σου περίπτωση για τα αμορτισέρ, λαμβάνοντας υπόψη αφενός το γεγονός ότι δεν τα φέρνει κανένας ελλάδα (οπότε δε θα έχεις εγγύηση και αντικατάσταση ή επισκευή στην ουσία) και αφετέρου ότι μπορείς να βρεις πληθώρα καλών έως πολύ καλών αμορτισέρ στην ελληνική αγορά (OME, Hotbits, Racerunner, Bilstein κλπ), θα έλεγα ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς με την APIO, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη...