0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αχχχχχ τι με θυμιζεις alex τωρα.... την ημερα που επνιξα το jimny..... http://www.jimnyclub.com/gallery/main.php?g2_itemId=18485(κοιταξτε τη φωτο 174 την ωρα που μιλααω μαζι τους εξωφρενων!!!!!)τους πηρα τηλ.με σκοπο να ερθουν να με φορτωσουν.τους ειπα οτι θα το βγαλω εξω στο δρομο ετσι ωστε να μπορεσουν να ερθουν να με ρυμουλκησουν.αρχισαν να με ρωταν:1)ονοματεπωνυμο,2)ημ.Γεννησης3)τοπος κατοικιας4)αρ.πλαισιου5)αριθμος πινακιδας6)αρ.κινητηρα (εκει αρχισα να τα παιρνω σιγα σιγα)τελος παντων με ρωταν σε ποια αντιπροσωπεια θα παει το αμαξι και τους απαντω οτι το αμαξι θα παει σε συνεργειο της αρεσκειας μου.η απαντηση τους ηταν:θα παει μονο σε αντιπροσωπεια,με αποτελεσμα να υποκυψω πανω στη στεναχωρια μου και να υποστω τις συνεπειες που οι παλαιοτετοι γνωριζουν(οι νεοτεροι θα το μαθουν στην πιτα )τη δευτερη φορα που τους χρειαστηκα ομως μετα απο συγκρουση με οδηγο τον αδερφο μου τρυπησε το ψυγειο και μετα απο κληση τα ιδια αποτελεσματα...... αμ δε...τους εβαλα τις φωνες και τους ειπα οτι αν δεν το μεταφερουν εκει που θα τους υποδειξω θα κανω καταγγελια την συμβαση που εχω μαζι τους διοτι στο συμβολαιο δεν αναφερεται πουθενα αυτος ο οροςνα δειτε τι καλα που πηγαν το αμαξι στο μηχανικο μου για'υτο μετα τον πρωτο χρονο αλλαξτε ασφαλεια ή αν ειστε με δανειο (οπως ειμαι εγω και με κρατανε χειροποδαρα ) καντε τους τσαμπουκα...περναει
Γνωριζεται οτι η οδικη βοηθεια απο τη Σουζουκι για ενα χρονο που κοστιζει 45 ευρω ειναι μονο για μεταφορα του οχηματος σε εξουσιοδοτημενο σερβις και ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ της αρεσκιας μας??? Φιλος εμεινε με grand vitara και απλα αρνηθηκαν να του το πανε στο συνεργειο που τους υποδειξε......
...... αν ειστε με δανειο (οπως ειμαι εγω και με κρατανε χειροποδαρα ) καντε τους τσαμπουκα...περναει....
τωρα παει τελειωσε μισος χρονος μ' εμεινε ακομα οποτε δεν θα με ξαναδουν ποτε των ποτων μπροστα τους
Παράθεση από: Μάχος στις Φεβρουάριος 24, 2009, 19:14αχχχχχ τι με θυμιζεις alex τωρα.... την ημερα που επνιξα το jimny..... http://www.jimnyclub.com/gallery/main.php?g2_itemId=18485(κοιταξτε τη φωτο 174 την ωρα που μιλααω μαζι τους εξωφρενων!!!!!)τους πηρα τηλ.με σκοπο να ερθουν να με φορτωσουν.τους ειπα οτι θα το βγαλω εξω στο δρομο ετσι ωστε να μπορεσουν να ερθουν να με ρυμουλκησουν.αρχισαν να με ρωταν:1)ονοματεπωνυμο,2)ημ.Γεννησης3)τοπος κατοικιας4)αρ.πλαισιου5)αριθμος πινακιδας6)αρ.κινητηρα (εκει αρχισα να τα παιρνω σιγα σιγα)τελος παντων με ρωταν σε ποια αντιπροσωπεια θα παει το αμαξι και τους απαντω οτι το αμαξι θα παει σε συνεργειο της αρεσκειας μου.η απαντηση τους ηταν:θα παει μονο σε αντιπροσωπεια,με αποτελεσμα να υποκυψω πανω στη στεναχωρια μου και να υποστω τις συνεπειες που οι παλαιοτετοι γνωριζουν(οι νεοτεροι θα το μαθουν στην πιτα )τη δευτερη φορα που τους χρειαστηκα ομως μετα απο συγκρουση με οδηγο τον αδερφο μου τρυπησε το ψυγειο και μετα απο κληση τα ιδια αποτελεσματα...... αμ δε...τους εβαλα τις φωνες και τους ειπα οτι αν δεν το μεταφερουν εκει που θα τους υποδειξω θα κανω καταγγελια την συμβαση που εχω μαζι τους διοτι στο συμβολαιο δεν αναφερεται πουθενα αυτος ο οροςνα δειτε τι καλα που πηγαν το αμαξι στο μηχανικο μου για'υτο μετα τον πρωτο χρονο αλλαξτε ασφαλεια ή αν ειστε με δανειο (οπως ειμαι εγω και με κρατανε χειροποδαρα ) καντε τους τσαμπουκα...περναει και σε κάθε περίπτωση βάλτε snorkel ...εεεεε Ναυαρχούκο???
Παράθεση από: Μάχος στις Φεβρουάριος 25, 2009, 16:48τωρα παει τελειωσε μισος χρονος μ' εμεινε ακομα οποτε δεν θα με ξαναδουν ποτε των ποτων μπροστα τους για ρακομελα λεμε?