0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι ναι πολυ ευχαριστως (ασε που, εθελοντικα παντα , ηδη ανελαβες και επιτημος... ξεναγος της εκδρομης!!!) Αυτό το "επίτιμος ξεναγός"μου άρεσε Βρε Κώστα Κάτσενε, μπορούμε να κάνουμε τη 2η διανυκτέρευση στο Τσεπέλοβο, ή υπαρχει κάποιος λόγος που γίνεται στο Δίλοφο;Το λέω με την έννοια ότι το Τσεπέλοβο έχει πιο πολλές επιλογές...
Βρε παλιοανωριμε... εσυ ειδικα ξερεις πολυ καλα το αν θελω να ερθω ή οχι!!! και μη παιζεις με τα νευρα μου... , γ@μω τα μαγαζια μου, γ@μω!!!
Αλεξη βγαλε καμια διαδρομη γιατι ο γιατρος θα μας παει απο ασφαλτο. Αλλα τι περιμενεις γιμνι με σκαλοπατια εχει
Λοιπον κυριοι... επειδη πρεπει να πηγαινουμε και καμμια διημερη ή τριημερη εκδρομουλα για δωστε λιγη βαση, παρακαλω...:ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΠΟΤΩΝ – ΚΑΒΑ, ΣΤON ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (MΠΡΑΧΑΜΙ). ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΟΝΤΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ (λογω μετακινησεων & μονο). ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ. Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΓΑΖΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ FORUM, ME ΠΜ (αν καποιος το επιθυμει...), Η ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210-9512103 & 697-2252000, NIΚΟΣ ΣΙΜΟΣ.
Δεν θα υπάρχει καθόλου άσφαλτο, έδωσα εντολή να την ξηλώσουν. Εσέις το ζητήσατε μην αρχίσετε να λέτε παπαριές όταν θα είναι να περάσουμε ποτάμια.
Παράθεση από: kostas katsenos στις Μάρτιος 14, 2006, 01:01Δεν θα υπάρχει καθόλου άσφαλτο, έδωσα εντολή να την ξηλώσουν. Εσέις το ζητήσατε μην αρχίσετε να λέτε παπαριές όταν θα είναι να περάσουμε ποτάμια. Αυτός είσαι γιατρούλη μας!!!Να κάνεις και νεροφαγόματα για να είναι πιο δύσκολη η διαδρομή και να εξαφανίσεις τις προβατίνες από την περιοχή για να την βγάλουν με κρέπες όσοι σου τη λένε για τα σκαλοπάτια