Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα θα γράψω εδώ το πρόβλημά μου!
Ελπίζω κάποιος απο εσάς να μου βρεί την λύση γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το βάψω μπλέ και να το πετάξω στην θάλασσα!
Όταν πηγαίνω στο βουνό κολλάει η τετρακίνηση και μένει μπλοκαρισμένη!
Έχω το vvt με τα κουμπάκια!
Πιο αναλυτικά:
Την πρώτη φορά που το έπαθα πριν 2 μήνες είχα γρήγορη τετρακίνηση και σταμάτησα κάποια στιγμή, έσβησα το αμάξι και μετά απο 10 λεπτά το ξανα άναψα. Η πράσινα λυχνία ενω θα έπρεπε να είναι αναμμένη αντ'αυτού αναβόσβηνε.
Πάταγα τα κουμπάκια αλλά τίποτα.
Το πήγα στο συνεργείο έβγαλαν τους πόλους και κάτι άλλες φίσσες απο το βοηθητικό και έκανε επανεκίνηση.
Την δεύτερη φορά δηλαδή με το που το πήρα απο την αντιπροσωπία, ήμουν περτούλι και με το που βγαίνω εκτός δρόμου και πατάω το κουμπί άρχισε πάλι να αναβοσβήνει, και είδα οτι είχε εμπλακεί η γρήγορη τετρακίνηση αλλά απο κει και πέρα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα!
Το πήγα πάλι στην αντιπροσωπία και μου άλλαξαν προληπτικά όμως χωρίς να είναι σίγουροι το μοτέρ της τετρακίνησης, κάνει καλώδια κάτω στο βοηθητικό, εγκέφαλο, και κοίταξαν όλες τις ασφάλεις. Το πήρα ο αυτοκίνητο μετά απο 20 μέρες προχτές και χτές πήγα να γράψω μια διαδρομή στο Κιάτο. Βάζω σε κάτι λάσπες τετρακίνηση και κοντά και ενώ έδειχνε να δουλεύει κανονικά το αυτοκίνητο ζοριζόταν. Μετά απο 3 κολλήματα παρατήρησα οτι πηγαίνει πισωκίνητο.
Τέλος πάντον μετά απο λίγη ώρα κλείδωσαν και οι μπροστά πλύμνες και συνεχίζω. Λίγη ώρα αργότερα βάζω κοντά σε μια απότομη κατάβαση ενος βουνού και κατα την διάρκεια της κατάβασης χωρίς να έχω πατήσει κανένα κουμπί, άρχισε να ακούγεται ο ήχος που κάνει οταν πας να βάλεις κοντά εν κινήση!
Και το αμάξι έμεινε κολλημένο στα κοντά!
Σήμερα θα το στείλω με οδική στο Ναύπλιο και μου είπαν οτι θα του αλλάξουν και τον δεύτερο εγκέφαλο της τετρακίνησης, πάλι προληπτικά. Το θέμα είναι οτι στην αντιπροσωπία δεν ξέρει τι μπορεί να παθαίνει και κολλάει απλά σιγά σιγά τα αλλάζουν όλα!
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή είχε παρόμοιο πρόβλημα ας μου πει ρε παιδιά. Δεν ξέρω τι να κάνω! Θα τρελαθώ τελείως!!!