Καλησπέρα σε ολους,
Ειμαι κατοχος Suzuki Jimny από 1/3/06 και νεος στο φορουμ. Ο λογος που σας επισκεπτομαι είναι το γνωστο προβλημα του jimny ,το τρεμουλο στο τιμονι . Από τα 10.521+ χλμ ταλαιπωρουμαι όπως πολλοι από εσας.
Από τα 10.521χλμ προσπαθω να λυσω το προβλημα αυτό με κάθε τροπο απευθυνομενος στην αντιπροσωπεια οπου το αγορασα καινουριο ,κατι που μεχρι και σημερα είναι αδυνατο να λυθει με ολους τους τροπους που εχει αναφερει ο καθενας από εσας και στο φορουμ.(Τα εξοδα εχουνε καθυφθει από την αντιπροσωπεια ακομα και μετα τη ληξη της εγγυησης).
Ειμαι απόφισισμενος να κινηθω νομικα μεχρι εκει που δεν παίρνει, όσο χρονικό διάστημα και να διαρκεσει μεχρι να δικαιωθώ ικανοποιητικά.
Δεν γνωρίζω αν το έχει κάνει κάποιος από εσάς.
Αυτό που ζητω από εσας είναι η υποστηριξη σας για να δικαιωθω με κάθε τροπο και οσοι αντιμετωπιζουνε αυτό το προβλημα.
Θα μπορεσουμε να δικαιωθουμε ,οσο περισσοτεροι μαζευτουμε τοσο το καλυτερο για εμας τοσο χειροτερα γι αυτους(SUZUKI) πιστεψτε με ,μας εχουνε κοροιδεψει παρα πολύ και δεν μας λυνουνε το προβλημα.
Με όλο το θάρρος θα ξεκινήσω αυτή την ενεργεια και είμαι αισιοδοξος για το απότελεσμα.
Θα ξεκινησω από την εταιρια sfakianakis μεχρι το εργοστασιο.
Σας περιμενω λοιπον να με υποστηριξετε και να ειστε σιγουροι ότι θα δικαιωθουμε ολοι.
Δέχομαι οποιαδήποτε ορθή απάντηση επί του συγκεκριμένου και μόνο θέματος.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων