0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ασε ρε εδώ ούτε τις δύο ανηφόρες στον Αγ. Στέφανο δεν περνάει με τα μπράτσα που έχει.....
άλλωστε δεν ξέρω και τι έχω κάνει αυτή την στιγμή στο αυτοκίνητο
?(εχω φάει μπέρδεμα με τη σχέση μπράτσων και ελαστικών)Παράθεση από: jimever στις Μάιος 28, 2010, 12:31άλλωστε δεν ξέρω και τι έχω κάνει αυτή την στιγμή στο αυτοκίνητοΕδώ δε ξέρει o jimever, θα ξέρουμε εμείς ?
Απο την στιγμή που το βάλαμε με τον Θωμά,το αυτοκίνητο το έχει η Άννα και πάει στην δουλειά της.
Παράθεση από: jimever στις Μάιος 28, 2010, 16:55Απο την στιγμή που το βάλαμε με τον Θωμά,το αυτοκίνητο το έχει η Άννα και πάει στην δουλειά της. Αφού δεν σε έβρισε, όλα ΟΚ.....
Παράθεση από: Χάρης στις Μάιος 28, 2010, 17:55Παράθεση από: jimever στις Μάιος 28, 2010, 16:55Απο την στιγμή που το βάλαμε με τον Θωμά,το αυτοκίνητο το έχει η Άννα και πάει στην δουλειά της. Αφού δεν σε έβρισε, όλα ΟΚ..... Η αλήθεια είναι οτι κάποια στιγμή ξέχασα να της βγάλω το 4x4 απο το βράδυ και το πρωί που το πήρε με πήρε τηλέφωνο και μου λέει:" Γιάννηηηηηηηηηηηηη τι έκανες στο αυτοκίνητο και χοροπηδάει?" Συμπεράσματα αρκετά,αφού η χθεσινή βόλτα βοήθησε για να βγάλω τα εν λόγω συμπεράσματα... Ηigh: Με 3.500 στροφές πάει με 88 χλμ/ώρα...Πολύ καλά καθότι και οδηγός-τουρίστας... Πάντα μιλάω για ενδείξεις ταχύμετρου και όχι μέσω gps. 4x4 hi: Nοιώθω οτί είναι σαν την πρώτη "κοντή" ταχύτητα όταν ήταν μαμά... 4x4 low: Δεν ξέρω ακόμη...Εχθές δεν χρειάστηκε να κουμπωθεί...
Παράθεση από: jimever στις Μάιος 31, 2010, 17:25Παράθεση από: Χάρης στις Μάιος 28, 2010, 17:55Παράθεση από: jimever στις Μάιος 28, 2010, 16:55Απο την στιγμή που το βάλαμε με τον Θωμά,το αυτοκίνητο το έχει η Άννα και πάει στην δουλειά της. Αφού δεν σε έβρισε, όλα ΟΚ..... Η αλήθεια είναι οτι κάποια στιγμή ξέχασα να της βγάλω το 4x4 απο το βράδυ και το πρωί που το πήρε με πήρε τηλέφωνο και μου λέει:" Γιάννηηηηηηηηηηηηη τι έκανες στο αυτοκίνητο και χοροπηδάει?" Συμπεράσματα αρκετά,αφού η χθεσινή βόλτα βοήθησε για να βγάλω τα εν λόγω συμπεράσματα... Ηigh: Με 3.500 στροφές πάει με 88 χλμ/ώρα...Πολύ καλά καθότι και οδηγός-τουρίστας... Πάντα μιλάω για ενδείξεις ταχύμετρου και όχι μέσω gps. 4x4 hi: Nοιώθω οτί είναι σαν την πρώτη "κοντή" ταχύτητα όταν ήταν μαμά... 4x4 low: Δεν ξέρω ακόμη...Εχθές δεν χρειάστηκε να κουμπωθεί... γιαννακη μη το κουραζεις αμα δε σου αρεσει δωστο μου το ψιλομετανιωσα
δημητρη κανε ενα τσεκ , πηγαινε μια αποσταση και κοιτα τα συνολικα χλμ ειναι ιδια του οδομετρου και του gps;;;;;;