Ποιο σημείο νομίζεται είναι ιδανικό για να τοποθετήσουμε αισθητήρα εξωτερικής θερμοκρασίας?
Πριν απο λιγο τελειωσα με την τοποθετηση του καινουργιου μου θερμομετρου...
Τον αισθητηρα τον εβαλα μεσα στον καθρεφτη και το θερμομετρο πανω στο ταμπλο διπλα στο κολωνακι!
Την πατεντα με τον καθρεφτη την εκλεψα απο τα Pajero που απ'οσο ξερω τον εχουν εκει!
Βεβαια δεν ειναι και πολυ απλη υποθεση...Ελυσα και πηρα στο χερι ολο τον καθρεφτη που ειναι συνολικα 2 κομματια κι εχει και καμια 10ρια βιδες!
Το καλωδιο δε φαινεται πουθενα..πολυ σημαντικο για οποιον το επιχειρησει να μελετησει με ποια σειρα πρεπει να περασει απο τα τμηματα του καθρεφτη το καλωδιο γιατι αλλιως θα του περισσεψει κανα κομματι π.χ. το λαστιχο για τα νερα και θα πρεπει να τον ξαναλυνει! Προσοχη το θερμομετρο δε χωραει να περασει απο καμια τρυπα μονο ο αισθητηρας χωραει γι αυτο προσοχη στη σειρα!
Τελος για οποιον πει πως εκει θα τον βλεπει ο ηλιος,ολο το αυτοκινητο το βλεπει ο ηλιος,δεν υπαρχει σημειο του αυτοκινητου που να διατηρει πιο χαμηλη θερμοκρασια!
Επισης μολις το οχημα κινηθει θα τον χτυπησει ο αερας,οχι ομως απευθειας αφου καλυπτεται απο τον κεθρεφτη,και θα δειξει τη σωστη θερμοκρασια!
Εχω δει παντως σε εργοστασιακο θερμομετρο σε αυτοκινητο παρκαρισμενο ολη μερα στον ηλιο 51'C !!!! Φυσικα μολις κινηθηκε μετα απο κανα δεκαλεπτο εδειξε σωστα!
Αφου σας ζαλισα που σας ζαλισα το θερμομετρο το πηρα απο το Lidl σημερα, 3,99 Ευρω, αγγλικης προελευσης,μαρκας Tronic,με μεγαλη οθονη για ταυτοχρονη ενδειξη μεσα και εξω,μνημη υψηλοτερης και χαμηλοτερης θερμοκρασιας,alert με ηχο και λαμπακι για παγετο,ενδειξη τοπικης ωρας και μια ακομα ωρας αλλης χωρας! Στα μειον ειναι οτι δεν εχει φωτισμο αλλα εχουμε και πλαφονιερα!
Στη συσκευασια εχει και ταινια διπλης οψεως για να το κολλησετε
Τερμα το μπουρου μπουρου γιατι θα με δειρετε αλλα ειναι απο τη χαρα μου για τη νεα μου πατεντα