0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τετοια λασπη ειχα καιρο να δω τελος σεμπτεμβριου
Παράθεση από: jimnakis στις Σεπτέμβριος 29, 2008, 19:40τετοια λασπη ειχα καιρο να δω τελος σεμπτεμβριουΟταν λες δυτικη που λες γιατι ημουν Καντυλη χθες οντος ειχε πολυ γιατι βρεχει πανω απο μια βδομαδα εδω
Προφανως θα εισασταν 3-4 τουμπανα jimny που μου ειπαν οτι ανεβαιναν στον Αγιο
ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΒΓΕΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΟ GPS THN ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Παράθεση από: jimnakis στις Σεπτέμβριος 29, 2008, 20:51ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΒΓΕΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΟ GPS THN ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΚαι ποιά είναι η καλή διαδρομή ?
Παράθεση από: russo στις Οκτώβριος 01, 2008, 00:16Παράθεση από: jimnakis στις Σεπτέμβριος 29, 2008, 20:51ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΒΓΕΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΟ GPS THN ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΚαι ποιά είναι η καλή διαδρομή ?μια ειναι τελικα ολα τα αλλα ειναι αδιεξοδα
Παράθεση από: jimnakis στις Οκτώβριος 03, 2008, 00:35Παράθεση από: russo στις Οκτώβριος 01, 2008, 00:16Παράθεση από: jimnakis στις Σεπτέμβριος 29, 2008, 20:51ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΒΓΕΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΟ GPS THN ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΚαι ποιά είναι η καλή διαδρομή ?μια ειναι τελικα ολα τα αλλα ειναι αδιεξοδαΜην το λες εχει πολλες εναλακτικες απλως θελει ψαξιμο