Δεν αισθάνομαι και δεν είμαι καθόλου ειδικός, απλά θα σου πω τη γνώμη μου μιας και ρωτάς.
1. Αν πράγματι θέλεις να ψηλώσεις κι άλλο και να δουλεύει σωστά το αυτοκίνητο, αλλά και να πιάσουν τόσο τα χρήματα, θα πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε α) ρυθμιζόμενες πανάρ μπροστά-πίσω, β) έκκεντρα σινεμπλόκ ή άλλα μπράτσα για διόρθωση της κάστερ, ίσως γ) μακρύτερα σωληνάκια φρένων και καλό θα είναι (αλλά όχι απαραίτητο) να βάλεις δ) αποστάτες στους τροχούς και ε) αποσπώμενη ζαμφόρ.
Όπως έχω ξαναπεί, προσωπική μου επιλογή είναι ελατήρια Mad (+6 εκ.) και αμορτισέρ ΟΜΕ.
2. Αν δεν είσαι πρόθυμος να δώσεις τόσα χρήματα και απλά θέλεις μια αισθητική κυρίως αναβάθμιση, άστο έτσι όπως είναι, ούτως ή άλλως οι 2 έξτρα πόντοι δε θα σου δώσουν και καμιά ουσιαστική βοήθεια πουθενά, οι διαδρομές της ανάρτησης είναι μια χαρά, αν θέλεις να το βελτιώσεις βάλε ένα locker πίσω ή/και έναν εργάτη για να το κάνεις πιο μάχιμο.
Στην ουσία μόνο εσύ ξέρεις τι θέλεις από το όχημά σου και είσαι ο πλέον αρμόδιος να αποφασίσεις μέχρι που θα το φτάσεις, σκέψου και κρίνε...