0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα τα μετρήσω και θα σου πώ, πάντως αν το ρωτάς για το άν βρίσκουν στους θόλους, με μαμίσια ανάρτηση που φοράω κανένα πρόβλημα...
Καλημέρα σε όλους, είμαι πλέον κάτοχος του ελαστικού KUMHO ΚL-71 σε διαστάσεις 195/80/15 και μετά απο λίγα ασφάλιτινα χιλιόμετρα έχω να δηλώσω πώς: Αρχικά ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΕ το τρέμουλο στο τιμόνι, (δέν ξέρω πώς αλλά ο τύπος έκανε ζυγοστάθμιση 50 λεπτά στα λάστιχα και μάλιστα μου το είπε πως μπορεί και να σταματησει το τρέμουλο μετα την ζυγοστάθμιση) μετά, έχουν και το θόρυβο τους βέβαια αλλά θόρυβο έχω ούτος η άλλος απο την σχάρα οποτε δέν με ενοχλεί, και φυσικά τελευταίο αλλά εξίσου συμαντικό το ότι εμφανισιακά ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!Τώρα μόνο μένει να τα δοκιμάσω στο μέρος για το οποίο έχουν κατασκευαστεί, την ΛΑΣΠΗ!!!!
Στην θεσσαλονικη τα εχει ο C__________a.Τα εχει βαλει ενας γνωστος μου σε wrangler.
μαλλον ο california.
Ναι ο california ειναι.Απλα δεν εχω καταλαβει ακομα αν μπορουμε να αναφερουμε η οχι το ονομα καποιου εμπορου χωρις να κατηγορηθουμε για promotion.Τιμη δεν θυμαμαι.Περνα μια βολτα απο εκει η παρε τηλ.
εφοσον τα βρηκατε απο κει τι να κανουμε τωρα... να του αλλαξουμε το ονομα? kumho εχει και αλλου απο οτι εχω δει στο παρελθον αλλα δε θυμαμαι που... Αν τα βρειτε και αλλου, πειτε μας να εχουμε υποψη. Δεν ειναι κακο να ξερουμε που βρισκουμε αξεσουαρ/ανταλλακτικα για να ψαχνουμε τιμες κτλ...