Γειά σας κι απο εμένα!!!
Χαίρομαι όταν ακούω ή βλέπω μεσά από διάφορα forum ότι όποιος έχει επισκευθεί την Ευρυτανία-Καρπενήσι έχει μείνει ευχαριστημένος και θέλει να
ξαναέρθει. Αυτό είναι πολύ καλό για τον τόπο μας όσο και αν δεν το καταλαβαίνουν μερικοί. Η Ευρυτανία γενικά είναι ένας καταπρασινος Νομός όλο το χρόνο λόγο του έλατου, με πολλά μαγικά μέρη για διάφορες δραστηριότητες. Οι βόλτες με 4χ4 στα βουνά που έχει ο Νομος είναι οτι καλύτερο.
Ετσι λοιπόν ξεκινήσαμε κι εμείς παρέα με τον Verse για μια μικρή και ευκολη σχετικά (τους καλοκαιρινούς μήνες) διαδρομή στο βουνό.
Όταν λεμε βουνό αυτό σημαίνει οτι δεν υπάρχει χαραγμένος δρόμος, το πέρασμα δημιουργήθηκε απο έμας τους Ευρυτάνες Λάτρεις του 4χ4.
Το βουνό που πήγαμε με τον Verse ονομάζεται Νεραιδοβούνι και είναι ανάμεσα στα δύο χωριά Αγιος Νικόλαος και Μυρίκη.
Η βόλτα κράτησε 2 με 3 ώρες και αν δεν ψιλοτρέμαμε σε ορισμένα κομμάτια ο Verse κι έγω λόγο έλλειψης μπλοκέ και ελαστικών απο μέρους μου(φορούσα ασφάλτινα) θα το συνεχίζαμε. Συγνώμη για τις γρατσουνιές αλλα δεν γινόταν αλλιως στο κατω κατω 4χ4 έχουμε οχι κούρσα.
Ο Verse έχει τραβήξει και video. Με την πρωτη ευκαιρία θα ανεβάσουμε κάτι για να πάρετε μια γέυση.
Ελπίζω να κανονίσουμε κανένα ΣΚ σύντομα. Θα σας ενοιμερώσουμε.
Για Παντα Βρεχι δεν νομίζω γιατί με τις πρωτες βροχές φουσκώνει το ποτάμι και το πέρασμα κλείνει.
Θα έχει όμως λάσπη αρκετή οπότε ετοιμάστε μπλοκέ και λάστιχα.