Γιάννη μαζί σου, είδη ακούσαμε πολλά,προσωπικα και κάποια συκοφαντικά δισφημηστικά ακόμα και απο παλιό μέλος, γραμμένα είναι...έγινα και πωλητής σε άλλη ετερεία, τσάμπα μπλοκέ κτλ . Εαν μου αξίζει ή όχι ο καθείς το κρίνει με βάση την δική του άποψη.
Και μιας και το είχα γράψει και στην ομαδική του .com Συγκεκριμένα "Ρωτήστε και αλλού, jini και proraid(wolf) δίνουν 80€" παιδιά μέσα απο το φόρουμ μας, αυτούς πρέπει να ρωτάμε πρώτα...
Σε μια ελευθερη παρέα, δεν μπορείς να βάλεις στερότυπα, κανονισμούς, και νόμους, πέραν της ευγένειας, και του κοινού καλού της παρέας(πες το ματαιοδοξία αν θές,ή όπως θες αλλά προσωπικά έτσι λειτουργώ).
Κρινεται σαν υπόγειο /ύπουλο /ανηθηκο κτλ κτλ δεν ξέρω, η παρέα θα το δείξει, και σε τόσα μέλη ο καθένας απολαμβάνει την δική του εκτίμηση.
Και εγώ δε νομίζω ότι πρέπει να αναλωθούμε άλλο σε αυτή την κουβέντα, ότι είναι να εισπράξουμε, εισπαράξαμε καλά ή κακά και ο καθείς μας ότι κατάλαβε κατάλαβε.
Καλή συνέχεια να έχουμε...
Φάνη σε μια παρέα η προσπάθεια είναι συλλογική, άλλωστε έκτος απο το λειτουργικό κομμάτι της μηχανής, η δυναμη του κάθε φόρουμ είναι ανάλογη με το τι είναι γραμμένο σε αυτό. Μην ξεχνάς ότι με το που μπήκες και πλάκωσες τις ερωτήσεις, βγήκαν χρήσημα συμπεράσματα, ακόμα και το ότι το Lift της ΟΜΕ χρειάζεται τελικά ζυγοστάθμιση και ευθυγράμμιση
Μανολίτο...με τους διακόπτες τα πουλάς ή χωρίς βρε
(Πέμπτη θα σε δούμε Μπάκα?
)