Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
θα γράψω 2-3 πραγματάκια όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα διαβάζοντας αυτό το ποστ.
Το JIMNYCLUB.COM όπως το έχω γνωρίσει εγώ, δηλαδή διαβάζοντας και μόνο και χωρίς να ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ προσωπικά, μου δίνει μια αίσθηση αγνότητας και ιδανικής φιλίας... Δεν είμαι κουτός και γνωρίζω ότι ΙΣΩΣ κάπου και σε κάποια πράγματα - θέματα, κάποια στοιχεία μπορεί να μου αλλάξουν την γνώμη μου.. Δεν θέλω όμως να μπω στην διαδικασία να ψειρίσω ΚΑΙ ΕΔΩ τέτοιου είδους θέματα, το κάνω με μεγάλη επιτυχία στην καθημερινή μου ζωή... Η όλη παρέα είναι σαν μια ιδεατή πύλη διαφυγής από την καθημερινότητα και για κάποιους τυχερούς πραγματική πύλη μιας και πάτε και τις εκδρομούλες σας...
Παρόλο αυτά, επειδή δεν ζούμε σε ένα ιδεατό κόσμο και επειδή 1) κάποιοι έξυπνοι επιχειρηματίες (και ΔΕΝ το λέω ειρωνικά) παρακολουθούν τους χώρους που ενδιαφέρουν το ενδεχόμενο κοινό τους και 2) επειδή και εμείς είτε προσωπικά είτε σαν φόρουμ επικοινωνούμε με επαγγελματίες του χώρου για να εκμεταλλευτούμε, με την καλή έννοια, τυχόν προσφορές, έχει σαν αποτέλεσμα κάποια "βρώμικα" στοιχεία να έρχονται στην επιφάνεια (δεν αναφέρομαι αναγκαστικά στο συγκεκριμένο θέμα, μιας και δεν γνωρίζω τι έχει γίνει).
Φίλοι μου, είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε ότι θεωρούμε ότι έχουμε από αυτή την παρέα... Ο καθένας μπορεί να πάρει ότι θέλει, να δώσει ότι θέλει (κανένας από τους αδμινς δεν έχει ζητήσει αντάλλαγμα για το οτιδήποτε) και να κρίνει ότι θέλει...
Οι έντονες συζητήσεις στο φόρουμ προσωπικά με ενοχλούν, προσέξτε όχι οι διαφωνίες!!!! Δεν θα μπω σε περαιτέρω και συγκεκριμένες λεπτομέρειες σε απαντήσεις αυτού του ποστ, γιατί απλά ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!! Θα μπορούσα να κάτσω να ψειρίσω κάθε γραμμή και να πω τι θεωρώ ανακρίβεια και τι όχι, τι προσβλητικό κτλ κτλ... ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κάθομαι να σκέφτομαι τι τίτλο θα βάλω σε κάθε μου ποστ, πως θα το γράψω για να πετύχω τον σκοπό μου, πως πρέπει να απαντήσω διπλωματικά και άλλα τέτοια... ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μπω στην διαδικασία να μετράω ποιος είναι πιο μάγκας και πιο καλός στην δουλεία του... Αυτά ξαναλέω τα κάνω με μεγάλη επιτυχία στην καθημερινότητα μου... ΘΕΛΩ μοιράζομαι και να παίρνω τα αγνά, ιδανικά και ιδεατά στοιχεία σας, ΘΕΛΩ όταν καταφέρω να έρθω σε κάποια βόλτα - εκδρομή να νιώσω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ από καταστάσεις που θα μου θυμίζουν την καθημερινότητά μου...
Είμαστε μια μικρή παρέα συγκριτικά με την κοινωνία που ζούμε και επομένως αρκετά ευάλωτοι... Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε καθαρή αυτή την παρέα από τα άσχημα στοιχεία του επαγγελματισμού!!!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και το χώρο...
Φιλικά,
Φάνης Ευαγγελοδήμος