ποιος ειναι ο ιωσηφ προτευσε μαμισιος?
Ιωσήφ
παρόν .(και ας κάνεις οτι δεν με ξέρεις).
Με μιά αναρτησούλα και ενα mud λαστιχάκι τους πήραμε τα σώβρακα και ακόμα τους τσούζει ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ (δέν έτρεχαν και τα 22 πληρώματα για την πρώτη θέση)!!!!!!!!!!!!
2 κυπελλάκια είναι καλά
Μαμίσιος ΙΣΩΣ δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτο. Η ανάρτηση πραγματικά μας έσωσε απο την "γρήγορη κούραση" και έτσι παρέα με τον κολλητό Χρήστο Βίλλα στη θέση του πλοηγού, πήραμε την πρώτη θέση σε ένα trail-ride άψογα διοργανωμένο !!!
Αγώνες οργανωμένους δεν είχα ξανακάνει μέχρι τότε. (μόνο κάτι Αυτοσχέδιους είχα κάνει με αυτοκίνητα άλλης κατηγορίας).
Ο τελευταίος αγώνας που πήρα μέρος,ήταν ως πλοηγός στο trail ride-rade της Πάτρας.
Ο πρώτος επίσημος αγώνας,με βρήκε στην εκκίνηση στη θέση του πλοηγού. Η οδηγός (Μένια), ξεκίνησε τον αγώνα σε ρυθμό χαλαρό (βόλτας) ,και δεν άργησαν να έρθουν οι πρώτες προσπεράσεις.
Μετα απο καμιά ώρα,πήρα το τιμόνι και προσπάθησα να καλύψω όσο μπορούσα,οδηγώντας ενα ΞΕΝΟ ΑΜΑΞΙ, γρήγορα. Καταφέραμε,μαζί με την Μένια,να τερματίσουμε τον πρώτο μας αγώνα
με ενα εντελώς μαμίσιο τζίμνυ. Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος απο την θέση μας,αλλα αφου δεν ετρεχα με το αμάξι μου,δεν έχει και μεγάλη σημασία.
Σημασία είχε που έζησα αυτη την εμπειρία. (τουλάχιστον δεν τερματίσαμε τελευταίοι και φέραμε το αμάξι στον τερματισμό,χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ).
Αυτο που θα ήθελα απο την μεριά μου να πώ,σε όσους θέλουν να τρέξουν σε έναν τέτοιο αγώνα,είναι να πάνε.
Αν έχουν χέρια και όχι "χερούλια",θα έρθουν και οι "θέσεις". Ενα καλά προετοιμαζμένο αυτοκίνητο και πολύ αγάπη για τους μηχανοκίνητους αγώνες είναι αυτο που πρέπει να έχει.
Κέφι και καλή διάθεση είναι must.
Αν δεν έχεις ΧΕΡΙΑ,καλύτερα να μείνεις θεατής.
Φιλικά,
Ιωσήφ.
υγ> Κατσενε, πρέπει να ρωτήσεις για το "γκάζι" και αν περνάει απο τον Τ.Ε.
Επίσης καλό θα ήταν να τρέξεις εναν παλιό αγώνα με roadbook και πληγό. Να δείς χρόνους και περάσματα και να κρίνεις τις ικανότητες σου ως "αγωνιζόμενος", μέσα απο τα νούμερα.