Τελικα Φιλιππε, μαλλον εχεις για πολυ περισσοτερα πραγματα απο οσα εγω νομιζα, ΛΑΘΟΣ ενημερωση και πληροφοριες!!!
Αλλα επειδη εγω σιγουρα δεν ειμαι δημοσιογραφος, τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα απο οσο νομιζεις...
Σε ενα forum, υπαρχει λοιπον η ομαδα διαχειρισης, που εχει και το "βαρυ" κομματι και πρεπει να αντιμετωπιζει ολες τις δυσκολιες και τις "ιδιοτροπιες" του καθενος μας, οπως επισης, υπαρχουν και οι χρηστες, οι επισκεπτες κλπ, οι οποιοι απολαμβανουν τα οσα φροντιζει να βαινουν καλως, η προηγουμενηη ομαδα... Αλλωστε αυτα ειναι πραγματα "λυμενα" απο καιρο τωρα και δεν περιμενει κανεις να ανακαλυψει τωρα τον τροχο!
Ενα ομως ειναι το σιγουρο : ΟΙ ΚΑΝΟΝIΣΜΟΙ ΤΟΥ FORUM, ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ !!!
Και να ξεκαθαρισουμε και κατι βασικο, αλλο πραγμα ειναι η δημοκρατια, αλλο η πουστι@, αλλο η λαμογια κλπ κλπ...
Ετσι λοιπον εγω, επιμενω οτι εχεις λαθος ενημερωση & πληροφοριες για αρκετα πραγματα, οπως βλεπω και οπως μου επιβεβαιωνεις με τα γραφομενα στο προηγουμενο post σου, αλλα δε θελω και να σε πεισω με το ζορι βεβαια...
Τα του forum λοιπον, ειναι ξεκαθαρα!!! Παει αυτο...!
Ο καφες ειναι καφες οποτε ερθετε ή ερθουμε αλλα και το οτι διαφωνουν οι αποψεις μας, ειναι κατι που σημαινει υγεια!
Αλλωστε, μια κοινωνια, ενας κοσμος, οπου ολοι θα συμφωνουσαν μεταξυ τους, θα ηταν ανιαρος, βαρετος καιι μονοτονος!!!
ΥΓ. Εγραψες : Εσείς διοικείτε εσείς κρίνετε εμείς διαβάζουμε ότι νομίζετε εσείς ότι πρέπει να διαβάσουμε.
Αν πραγματικα το πιστευεις αυτο και δεν σε εκφραζει το παρον forum, oπως και καποιους αλλους ανθρωπους στο παρελθον αλλωστε, πρωην μελη της παρεας του jimnyclub.com, τοτε μαλλον εισαι γραμμενος σε λαθος forum!!!
Διοικητες Φιλιππε, δεν ειχαμε ουτε θα εχουμε ποτε!