ένας λόγος που συμβαίνει αυτό είναι κακή ποιότητα βενζίνης....Συμβαίνει σε αρκετές μάρκες αυτοκινήτων
Βάζω πάντα στο ίδιο βενζινάδικο βενζίνη, όπου βάζουμε όλα τα αυτοκίνητα της οικογένειας. Δεν ανάβει πάντα, αλλα σε συγκεκριμένη κατάσταση λειτουργίας... Ρώτησα σε άλλο έμπιστο και με καλή φήμη συνεργείο, και μου είπε οτι είναι θέμα δύο αισθητήρων, αλλιώς εγκεφάλου. Μου λεν μάλλον είναι το τρίτο, γι' αυτό και κάνουν πως δεν ξέρουν...
ποιό μοντέλο έχεις (1 ή 2 εκκεντροφόρους ?)
Το προηγούμενο, με τους δυο εκεντροφόρους... Πριν το VVTi.
Υπάρχει λύση και δεν φταίει η αντιπροσωπεία για αυτό το πρόβλημα...1) Τι ελαστικά φοράς και πάνω σε τι ζάντα ? 2) Τι ανάρτηση έχεις στο αυτοκίνητο ? 3) φοράει αμορτισέρ τιμονιού? και εάν ναι τι μάρκα και απο ποιό αυτοκίνητο ?
1. Μου το έκανε με μαμα λάστιχα και μαμά ζάντα, με μαμά ζάντα και λάστιχα Α/Τ με άλλες ζάντες, και Α/Τ, και με άλλες ζάντες με Μ/Σ λάστιχα.
2. Επίσης με μαμά αμορτησερ-ελατήρια, και με MAD+MONROE +3.
3. Δεν έχω αμορτησερ τιμονιού.
Στην Ηγουμενίτσα, που είναι μικρή πόλη, υπάρχουν 1 ή 2 που κατέβηκαν απο την νταλίκα με αυτό το πρόβλημα...
Η αντιπροσωπεία φταίει γαιτί έπρεπε να ξέρει απο τι είναι.... Πιστέυω βέβαια οτι η σουζούκι ξέρει, αλλα μάλλον κοστίζει πολύ η λύση στο πρόβλημα... Μάλλον φαντάζομαι και τι είναι...