Αποστολέας Θέμα: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/3/08: Ο MAJESTIX εγγυάται..  (Αναγνώστηκε 16385 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PANOS72

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • Mad for mud
Απ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/3/08: Ο MAJESTIX εγγυάται..
« Απάντηση #45 στις: Μάρτιος 19, 2008, 21:40 »
Δηλαδη εγω που δεν εχω αξιωθει ακομα να αγορασω κεραια δε θα με παιξετε χωρις σιμπι ρε παλιοχαρακτηρες???

Κάτι θα γίνει, να είσαι σίγουρος  ;)
www.youtube.com/user/PanosJimny?feature=mhw4 <Panos72 Youtube channel
www.greektube.org/user/panji                              <Panos72 Greektube channel

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #46 στις: Μάρτιος 19, 2008, 21:51 »

Καλά, 70 που?????  'Εψαχνα στο forum αλλά δε βρήκα, ίσως να μου διέφυγε κιόλας.

Λοιπόν, τις ίδιες τιμές έδινε και η cobra, της οποίας το ωράριοκαι η απόσταση δε με βόλευε. Το cb  110 και η συγκεκριμένη μαγνητική 36 + κάτι αντάπτορες, βάση κλπ.  Μαγνητική δεν είχε >:( ή είχε με 56ευρώ >:( !!!!!  Πάντως το συγκεκριμένο κατάστημα δε μου έκοψε ούτε 1 ευρώ  >:(οπότε... >>>>>  υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, υπάρχει και το ίντερνετ, αν εμπιστεύεστε ;).

Βενιέρης, στη γέφυρα Ροσιλιόλ. Εχει απ' όλα και καλές τιμές... Εχω και κάποια έκπτωση εκεί, επειδή είμαι πελάτης

Από internet έχω φέρει το μισό αυτοκίνητό μου..... CB μέχρι στιγμής έχω φέρει 12-13 τεμάχια για φίλους, μαζί με άλλες παραγγελίες μου . Το Midland το πήρα τελευταία φορά 29 Δολλάρια. δηλ 29/1.53= 18.95 Ευρώ.

Ευθύμη, έλα αύριο να πάμε μαζί να πάρεις κεραία.... είναι κοντά στη δουλειά μου...

Αποσυνδεδεμένος efthimis

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #47 στις: Μάρτιος 19, 2008, 21:54 »
μονο μεσημερακι αν θα προλαβω ρε Χαρη!τι φραγκα να εχω μαζι μου?

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #48 στις: Μάρτιος 19, 2008, 21:56 »
15 μαγνητική, 30 σταθερή...

Αποσυνδεδεμένος efthimis

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #49 στις: Μάρτιος 19, 2008, 22:00 »
κ την εγκατασταση?ποιος θα την αναλαβει?ή μπορω κ μονος μου?

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #50 στις: Μάρτιος 19, 2008, 22:55 »
με 100 ευρώ σου βάζω εγώ τη μαγνητική.......  ha ha ha

Αν πάρεις μαγνητική, δε θέλει εγκατάσταση....
Αν πάρεις σταθερή έχει λίγη δουλίτσα... στη κάνω και εγώ αλλά δε ξέρω πότε....

Για τη δουλειά που τη θέλουμε, η μαγνητική καλύπτει 99% των αναγκών μας....

Αποσυνδεδεμένος Yan

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #51 στις: Μάρτιος 19, 2008, 23:29 »
Ρε?... τι σας επιασε ολους με τα cbια σας  ????

Εγω θα εχω τα pmr και θα μιλαω μονος μου!  bhe
CB, δεν παιρνω... (ακομα  :-[).
Μαζευω για μπλοκε. Και φωτα. Α, και γλυστρες. Νικοοοοοο.... αν δε βαριεσαι να τις κουβαλησεις την Παρασκευη δε θα πω οχι
  ::)  j12
Do what's right. Do it right. Do it right now.

~Destino~

Αποσυνδεδεμένος agian

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #52 στις: Μάρτιος 20, 2008, 00:12 »
Μαζευω για μπλοκε. Και φωτα. Α, και γλυστρες. 
  ::)  j12
To  κομπρέσορα ξέχασες  ha ha ha
Έμαθα ότι τελευταία δεν μπορείς να ανέβεις τις  ανηφόρες... 87 87 87 87
Η πρώτη σκέψη είναι η καλύτερη. Η δεύτερη είναι η πιο φρόνιμη...

Αποσυνδεδεμένος SamAir

• Jimny
« Απάντηση #53 στις: Μάρτιος 20, 2008, 04:03 »
samair...cd με Kiss να έχεις :):):):)

AΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΦΙΛΕ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
« Απάντηση #54 στις: Μάρτιος 20, 2008, 08:35 »

Οπως πολυ σοφα προειπε και ο φιλτατος SAV, μη εχοντας καποιος απο την ομαδα/convoy CB, "χανει" πλεον τα καλυτερα, οπως λεμε...

Επειδη γυρω στο 95% και παραπανω των οχηματων μας, ειναι εφοδιασμενα με cb, πιστευω πως θα ειναι κριμα καποιος να δωσει καποια χρηματα για να παρει pmr, ενω ολοι οι υπολοιποι θα μιλανε στα καναλια των cb...
Αλλωστε, δεν υπαρχει συμβατοτητα μεταξυ αυτων των μηχανηματων και των συχνοτητων τους... Δεν επικοινωνουν δηλαδη, μεταξυ τους...  Επομενως και καποιος που δεν θα εχει cb, δεν θα μπορει να κανει ολα τα παραπανω που ειπε και ο SAV :

- ΔΕΝ επικοινωνει με την ομαδα
- ΔΕΝ ειδοποιειται για επικινδυνες καταστασεις
- ΔΕΝ μαθαινει τα νεα & τις ενημερωσεις του convoy ή / και της διαδρομης
- ΔΕΝ μπορει να δεχτει οδηγιες σε μια μια δυσκολη περισταση
- ΔΕΝ συμμετεχει στο χαβαλε

Οποτε και αναγκαστικα, σιγουρα θα πρεπει να υποχρεωνεται καποιος αλλος απο την ομαδα, ωστε να 'μεταφραζει' από CB σε PMR.

Απλα και μονο, να υπενθυμισω, πως χρειαζεται ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, στο σημειο που θα επιλεξουμε για την αγορα του CB...

Σε πιθανο ελεγχο των αρμοδιων οργανων αλλα και στη περιπτωση που θα θελησουμε να βγαλουμε αδεια χρησης για το cb μας, θα πρεπει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ, να εχουμε την αποδειξη αγορας του μηχανηματος, αλλα και ενα ειδικο εντυπο, το πιστοποιητικο συμμορφωσης ή αλλο αντιστοιχο εντυπο εγκρισης τυπου για το συγκεκριμενο μηχανημα.

Οταν εισαγεται καποιο τετοιο μηχανημα, σταθμος CB οπως αποκαλειται, απο το εξωτερικο, δυστυχως, ΔΕΝ μπορει να βγαλει αδεια στην Ελλαδα (για οποιον θελει να μπει στη διαδικασια εκδοσης νομιμης αδειας)!!!

Eπισης, σε καμμια περιπτωση τετοιας εισαγωγης, ΔΕΝ καλυπτεται αυτο το μηχανημα, οπως αλλωστε και στις περισσοτερες περιπτωσεις εισαγωγης, απο εγγυησεις & services, ειτε σε ανταλλακτικα ειτε σε εργασια!!!

Καποια ακομη πραγματακια, που αφορουν στα CBs, μπορειτε να βρειτε και εδω... http://www.jimnyclub.com/forum/index.php/board,19.0.html     

Αυτα για οποιον σκεπτεται για μελλοντικη αγορα cb...   ;)

Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος Yan

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #55 στις: Μάρτιος 20, 2008, 08:51 »
Μια χαρα τα λες Νικο κι εχεις δικιο αλλα σκεφτομαι πως δεν ειναι δυνατον, με το που θα παρεις το αυτοκινητο να το εξοπλισεις πληρως. Αναγκαστικα μπαινουν προτεραιοτητες που διαμορφωνονται απο το πορτοφολι, απο την διαθεση/πωρωση και κυριως απο τις αναγκες καθε οδηγου. Ο καθενας μας εχει την δικη του κλιμακα αξιολογησης και βασει αυτης πραττει.

Ισως να επρεπε τελικα, για καθε ειδους εκδρομη-εξορμηση να αναφερονται οι ελαχιστες απαιτησεις των αυτοκινητων καθως δεν εχουμε ολοι το ιδιο επιπεδο εμπειριας και το αυτονοητο για καποιον μπορει να ειναι "λεπτομερεια" για καποιον αλλο (βλ. cb-δεν το ειχα για τοσο σημαντικο).

Αυτα τα λιγα, γενικα μιλωντας.

Do what's right. Do it right. Do it right now.

~Destino~

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
« Απάντηση #56 στις: Μάρτιος 20, 2008, 09:11 »

Γιαννη μου, οπως πολυ σωστα παρατηρησες κι εσυ, λεγοντας...

Ισως να επρεπε τελικα, για καθε ειδους εκδρομη-εξορμηση να αναφερονται οι ελαχιστες απαιτησεις των αυτοκινητων καθως δεν εχουμε ολοι το ιδιο επιπεδο εμπειριας και το αυτονοητο για καποιον μπορει να ειναι "λεπτομερεια" για καποιον αλλο (βλ. cb-δεν το ειχα για τοσο σημαντικο).

... και επειδη το ειχαν παρατηρησει και αλλοι φιλοι μας, ηδη, αρκετες μερες τωρα, εχει μπει στον αναλογο πινακα, το : http://www.jimnyclub.com/forum/index.php/topic,2711.0.html

Ειδικα και μονο, για να μην προβληματιζονται καποιοι φιλοι μας, ερχομενοι σε καποια εκδρομη και που ισως τα αυτοκινητα τους δεν ειναι τοσο εξοπλισμενα οσο καποιων αλλων, αλλα και για πολλους αλλους λογους αλλωστε!

Μη ξεχνας, οτι ΚΑΙ γι αυτο ακομη το λογο, ειμαστε και θελουμε να λεγομαστε παρεα...  Να μπορουμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλο, σε οποιοδηποτε επιπεδο και να υπαρχει οσο γινεται μεγαλυτερη, αλλα παντα ΑΣΦΑΛΗΣ συμμετοχη απο ολους μας, στις διαφορες εκδηλωσεις μας, ειτε ειναι πολυημερες εκδρομες, ειτε μια απλη βολτα!!!
  ;) ;D

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 20, 2008, 10:35 από NickSi »

Αποσυνδεδεμένος agian

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #57 στις: Μάρτιος 20, 2008, 09:45 »
αλλα σκεφτομαι πως δεν ειναι δυνατον, με το που θα παρεις το αυτοκινητο να το εξοπλισεις πληρως. Αναγκαστικα μπαινουν προτεραιοτητες που διαμορφωνονται απο το πορτοφολι, απο την διαθεση/πωρωση και κυριως απο τις αναγκες καθε οδηγου. Ο καθενας μας εχει την δικη του κλιμακα αξιολογησης και βασει αυτης πραττει.

Ας τα αυτά ....ένα πουλάκι μου μου είπε ότι σε λίγο καιρό θα το εξοπλίσεις πλήρως ..... ;) Ξέρεις εσυ..... >:D
Ας είναι καλά οι ασφαλιστικές εταιρείες  ha ha  ha
Η πρώτη σκέψη είναι η καλύτερη. Η δεύτερη είναι η πιο φρόνιμη...

Αποσυνδεδεμένος Majestix

• NewsLetter
  • Jimny
  • Les Gaulois..
    • www.gaulois4x4.com
« Απάντηση #58 στις: Μάρτιος 20, 2008, 11:38 »
Νικο αυτά που γράφεις στο link είναι για οργανωμένες εκδρομές (φαντάζομαι)?... στις βόλτες που βάζουμε έχουμε κάτι στο μυαλό και την διαδρομή την βγάζουμε τελευταία στιγμή, ανάλογα με την παρέα, το κέφι και την διάθεση...

Οταν λέω οτι μπορούν να έρθουν μαμα αυτοκίνητα και είναι όλοι καλοδεχούμενοι, εννοώ οτι αυτές τις διαδρομές τις έχουν βγάλει στο παρελθόν φίλοι με μαμα αυτοκίνητα, οι καιρικές συνθήκες είναι καλές, η διάθεση απο παλιά μέλη υπάρχει και δεν νομίζω με την εμπειρία μου οτι θα έχουν πρόβλημα....

Ξεκαθαρίζω οτι στο 4χ4, αν δεν προσέξουμε, ή γίνει λάθος χειρισμός, υπάρχει περίπτωση να χτυπήσουμε το όχημα μας , να το γρατζουνίσουμε κλπ κλπ ... αυτά πρέπει να τα λαμβάνουν υπόψιν οι συμμετέχοντες σε όλες τις βόλτες...

Κανένας επίσης δεν είναι υποχρεωμένος να μπεί στην διαδρομή και στα εμπόδια...
κανουμε αυτή την δραστηριότητα γιατί την γουστάρουμε και ακολουθούμε εφ'οσον συμφωνούμε...
Αν αποφασίσουμε να εγκαταλείψουμε ενημερώνουμε τον αρχηγό και την σκούπα.. και μας δίνει οδηγίες για ασφαλή επιστροφή η συνάντηση πιο κάτω...

Το CB είναι πολύ βασικό... αλλά αν πάμε εκεί που φαντάζομαι (στενό κονβόι και χαμηλές ταχύτητες) δεν θα υπάρξει πρόβλημα...

Σημερα  θα checkaro μια διαδρομή στην Πεντέλη... αν βρώ έξοδο είναι πολύ πιθανόν σήμερα το βράδυ να αλλάξει το σημείο συνάντησης...

Νεότερα για την διαδρομή το βράδυ...
Majestix

Better 2 be Proactive... than Reactive....

http://www.gaulois4x4.com

Αποσυνδεδεμένος NickSi

• Jimny
« Απάντηση #59 στις: Μάρτιος 20, 2008, 11:49 »

Ε ναι βρε Χρηστακο μου...  εννοειται!  Απλα, ορισμενα πραγματα ισχυουν σε καθε μας εξοδο, ειτε ειναι βολτα, ειτε ειναι εκδρομη...