Φίλε FireFifhter έχεις δίκιο! Έχω παλαβώσει!!
Μήπως να "σηκώσω" λίγο το Seicento, να το κάνω ψευτοSUV και να ησυχάσω;
Σοβαρά τώρα. Διάβασα προσεκτικά όλα όσα μου είπατε παιδιά και έχω να πω τα εξής:
1. Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα -πόσο μάλλον τα τζιπ- τα έχουν ξεσκίσει. οπότε δεν νομίζω να μπορώ να βγάλω αξιόπιστα συμπεράσματα αν νοικιάσω ένα.
2. Το ίδιο ισχύει και στην αγορά μεταχειρισμένου τζιπ. Εδώ δεν είσαι σίγουρος όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο επιβατικό, θα είσαι με τζιπ; Που να ξέρεις που το έχει πάει ο πρώτος ιδιοκτήτης και πόσο το έχει καταπονήσει!
3. Οσον αφορά στα ταξίδια στη Στενή, νομίζω ότι για μια ολοήμερη εκδομή δεν χρειάζεται η μπαγκαζιέρα, καθώς τα βασικά μπορώ να τα χωρέσω στο...ντουλάπι του Jimny. Aπό την άλλη, αν πηγαίνεις συντηριτικά και φυσιολογικά, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
4. Σε κάθε περίπτωση προτιμώ τα καινούργια αυτοκίνητα.
5. Το Niva το εγκατέλειψα μετά το κράξιμο που έφαγα από εσάς, από τους φίλους και από τη γυναίκα μου. Η τελευταία με έπεισε με...δημοκρατικές διαδικασίες (Αν το αγοράσεις, χωρίζουμε!!
6. πήγα στο LadanivaClub.gr και είδα ότι όλοι τους είναι τρελαμμένοι με το Niva
και όσοι το πουλάνε...πάλι το ίδιο παίρνουν!
Τελικά τι γίνεται βρε παιδιά
7. Όσο για το Seicento, αργότερα θα το πουλήσουμε (με πόνο ψυχής γιατί πρόκειται για καταπληκτικό αυτοκίνητο
και θα αγοράσουμε ένα άλλο, λίγο μεγαλύτερο και με ισχυρότερο κινητήρα για ταξίδια.
Οπότε όλα καλά...
Λέω εγώ, τώρα...
Όλα αυτά βέβαια, εάν δεν έχω παλαβώσει μέχρι τότε, φίλοι μου!
Σας ευχαριστώ όλους πάντως, από τα βάθη της καρδιάς μου. Αν πάρω Jimny θα..φταίτε εσείς!!!
Αναμένω απόψεις και επανέρχομαι...