*Αχεμ αxεμ* Mε το συμπάθειο φίλε Dk, και πάντα με πάσα επιφύλαξη θα πω πως έχω την αίσθηση ότι μας "δουλεύεις" λιγουλάκι...
Και επειδή παίζουν διάφορα τελευταία εντος φόρουμ αλλά και συνολικά στην κοινότητα των Jimny και επειδή αν και σχετικά νέο μέλος βάζει πολλά ο νους μου... τελος παντων το σταματάω εδώ κι οποιος καταλαβε, κατάλαβε. Εάν μετά από 11 σελίδες Ποστ σχετικά με το αν πρέπει να πάρεις ή όχι Jimny, δεν έχεις λάβει ακόμα τελική απόφαση, καλύτερα άστο βρε φίλε, μη το πάρεις το ρημάδι. Και για να σε βοηθήσω κι εγώ λίγο, αν η κατάσταση είναι όπως μας τη περιγράφεις, τότε μη το πάρεις το αμάξι εφοσον θα μετακινει τα παιδιά σας η σύζυγος. Είναι σχεδόν απίθανη περίπτωση να πάει κάτι στραβά, αλλα γιατί να ρισκάρεις περισσότερο με ένα αυτοκίνητο με άκαμπτους άξονες, τη στιγμή που έχεις την επιλογή άλλων τύπων ανάρτησης, πιο πολιτισμένων & ασφαλών. Εάν παρόλα αυτα εξακολουθείς να έχεις απορίες σχετικά με το τι επιλογή πρεπει να κάνεις, στείλε ένα ΠΜ εκεί που πρέπει και είμαι βέβαιος ότι θα λάβεις διαφωτιστική απάντηση
. Επίσης δοκίμασε να ρωτήσεις και σε άλλες σελίδες που ασχολούνται με Jimny.
Μαθαίνω υπάρχουν αρκετές εκεί έξω. Αφού λέω να δημιουργήσω κι εγώ μία, αλλά μόνο για λευκά Cabrio, οπότε μάλλον δε σε εξυπηρετεί. Εξάλλου ποιος άλλος θα αγόραζε Λευκο Jimny Cabrio εκτός από εμενα!
Αν παρολα αυτα θελεις να ρωτήσεις κάτι, επισκέψου με στο κοντινό μέλλον στο
www.clubwhitejimnycabrio.κομ . Είμαι στη διάθεση σου για οτιδήποτε σχετικό με τα λευκά Jimny Cabrio...
(Και πάμε λίγο
. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη γι' αυτό)
Εάν πάντως για το συγκεκριμένο Thread ισχύει το "σκοτεινότερο" σενάριο που υποψιάστηκα, τότε πραγματικά λυπάμαι αφάνταστα. Λυπάμαι για τη παντελή έλλειψη σεβασμου που επιδεικνύεται από ορισμένους, προς όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους που απαρτίζουν τη πανελληνια κοινότητα οδηγών Jimny. Εαν λοιπόν ισχύει το ακριβώς παραπάνω, θερμή παράκληση. Μη μας μ@μ@ς άλλο τη "παραλία" μας ρε φίλε (ξέρεις ποιος είσαι). Τόσες "παραλίες" έχει το διαδίκτυο, πήγαινε παίξε σε παρακαλώ σε αυτή που "ανακάλυψες" πρόσφατα και άσε τις πονηριές. Σεβάσου τον κόσμο που δεν έχει καμία σχεση με όλα αυτά τα σκηνικά και μην τον κουράζεις άλλο!
Σόρρυ για το ξέσπασμα, αλλά δε τη πάλεψα άλλο. Και αν είμαι ο μονος που νομίζει οτι κάτι δε πάει καλά με τούτο εδώ το Thread, μουτζώστε με ρε παιδιά, τι να πώ! Βαρέθηκα πια τις μικρότητες. ¶ει στο καλό!!! Μη μας περάσουν και για μ@κ@κες δηλαδή ορισμένοι εδώ μέσα (ευτυχώς πάρα πολύ λίγοι)! Αρκετά έχουν γίνει ήδη, όχι άλλο κάρβουνο!
(Τέλος
)
Ειλικρινώς,
Γιάννης, Ρέθυμνο Κρήτης.
ΥΓ: Εάν τα παραπάνω είναι αποκλειστικώς αποκυήματα της φαντασίας μου, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από όσους έθιξα. Προσωπικά..., εύχομαι να χρειαστει να ζητησω συγγνώμη!!!
EDIT: Dk καλησπέρα. Κάνω αυτή τη διασαφήνιση γιατι διαβάζοντας την απαντηση μου στο Thread σου ίσως νοιώσεις θιγμένος από κάποια σχόλια μου. Σε διαβεβαιώνω λοιπόν ότι τα "Off-Topic" σχόλια μου δεν είναι προσωπική επίθεση απέναντι σε εσένα, έχουν διαφορετικό και συγκεκριμένο παραλήπτη και αφορούν συγκεκριμένη υποψία μου που ίσως και να ειναι λάνθασμένη ή υπερβολική. Η δε άποψη μου ότι έχει "κουράσει" το Thread που ξεκινησες, με τη συνεχη αναποφασιστικότητα που επιδεικνύεις και την συχνή αλλαγή κριτιρίων επιλογής του νέου σου αυτοκινήτου, εξακολουθεί να ισχύει και ευχομαι να μου αναγνωρίζεται και εμένα το δικαίωμα να έχω προσωπική άποψη και να την εκφράζω ελεύθερα. Παρόλα αυτά είναι δικαίωμα σου σε ενα ανοιχτό Φόρουμ όπως το παρόν, να λειτουργείς όπως επιθυμείς και χωρίς παράλογους περιορισμούς. Καλό καλοκαίρι και καλή διασκέδαση όποια κι αν είναι τελικά η επιλογή σου.