Φίλε Atose καλωσήρθες στην παρέα μας
Η προσωπική μου άποψη είναι πως με ένα καινούριο αυτοκίνητο έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Η διαφορά στα χρήματα είναι σχετικά μικρή και αφού σκοπεύεις να το κρατήσεις αρκετά δε θά έπρεπε να μπεις στο δίλημμα "πόσα χάνω όταν θα το πουλήσω". Ποτέ δεν ξέρεις τι χρήση έχει κάνει ο προηγούμενος. Πολλές φορές άλλος είναι ο ιδιοκτήτης και άλλος ο χρήστης. Μεταχειρισμένο θα το έπαιρνα μόνο αν ήξερα καλά αυτόν που ήδη το έχει. Ευκαιρίες πάντως υπάρχουν αρκεί να έχεις υπομονή για ψάξιμο, αλλά και πάλι δεν ξέρεις.....
Όσο για τους χώρους έχεις δίκιο αλλά λύσεις πάντα υπάρχουν. Εγώ για παράδειγμα έχω 2 παιδιά. Το Jimny το πήραμε για δεύτερο αλλά τελικά κατάντησε στο "πρώτο" να μπαίνουμε πολύ σπάνια (ένα Vectra sport με πολύ περισσότερους χώρους). Στην τελική βάλε μια σχάρα οροφής( αν και εμάς δε μας έχει χρειαστεί). Βλέποντας και κάνοντας......
Για το καινούριο μοντέλο, τα ίδια άκουγα όταν ήταν να αγοράσω κι εγώ τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά ακόμα σιγή ιχθύος. Μάλλον για περισσότερο προς SUV πηγαίνει, απ'οτι θα διαβάσεις και στο Forum.
Πάντως ό,τι και να πάρεις μια μεγάλη παρέα σε περιμένει.....ΕΔΩ !!!!!