0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σού είπα να έρθεις να σε κάνω βόλτα στα χιόνια κ αρνήθηκες με την ποταπή δικαιολογία ότι δε μπαίνεις σε αμάξι που δε περνάει χαρακώματα....!!Aν δε δοκιμάσεις τα πάντα, δεν οδηγήσεις τα πάντα κ δεν έχεις εμπειρίες απο τα πάντα πως να έχεις σωστή κ δικιά σου άποψη??
...@αdmins, καλα κάνατε κ τα κόψατε αυτά απο εκεί, κ καλύτερα να τα σβήσετε όλα μιας κ άφησα να παρασυρθω απο τα συμφραζώμενα. Εκτός απο το ΄"φιλικο" δουλεμα στον Metalaxe....
...ένας ματρακάς που περνάει χαντάκια...
Παράθεση από: VaL στις Φεβρουάριος 22, 2008, 14:05...@αdmins, καλα κάνατε κ τα κόψατε αυτά απο εκεί, κ καλύτερα να τα σβήσετε όλα μιας κ άφησα να παρασυρθω απο τα συμφραζώμενα. Εκτός απο το ΄"φιλικο" δουλεμα στον Metalaxe.... Βαλαντη... νομιζω, οτι μαλλον ειμαστε το μονο forum που ΔΕΝ ειχαμε ποτε ΒΑΝαρισματα (ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ μελων) και βεβαια, ουτε και ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ οποιουδηποτε ειδους post... Επομενως, δε πρoκειται να σβησουμε, ουτε δικα σου, αλλα ουτε κανενος αλλου φιλου posts... Γενικοτερα, ειμαστε ιδεολογικα εναντιον...Απλα, αφησα εκει μονο τις σχετικες με το ολο θεμα απαντησεις, ολων των φιλων που εγραψαν...Εδω, μπορειτε να... "παιξετε" ελευθερα, μιας και δε θα μας παρεξηγησει και κανεις...
... οι υπόλοιποι που δεν ασχολείστε ... να πηδάτε ... χαντάκια
Παράθεση από: baba στις Φεβρουάριος 22, 2008, 14:44... οι υπόλοιποι που δεν ασχολείστε ... να πηδάτε ... χαντάκια Πως το είπαμε? 1 βαθιά 9 ρηχές
Πίστεψε με, όταν έχεις μάθει να οδηγάς καλά δικήνητο στα χιόνια κ μάλιστα σε ρυθμούς σχεδόν αγώνων, τότε ξέρει τι πρέπει να κάνεις με το 4χ4.Είδες κ όλας στην πράξη μιας κ ήσουν μέσα στο δικό μου ποιο πήγαινε άνετα κ ποιοι πήγαιναν χεσμεντέν εντελώς.
Νίκο τίποτα δε διατυμπανίζω, ποτέ δεν βγήκα να το παίξω έξυπνος, αντιθετα σέβομαι τα γούστα του καθενός.
Δεν είμαστε παιδάκια... Εγώ είμαι
......Δεν είμαστε παιδάκια, ή έστω δεν είστε παιδάκια. Εγώ είμαι