Παιδια το αυτοκινητο ειναι <<ελατωματικο>> ,δηλαδη ειναι η κατασκευη του τετοια και δεν αλλαζει.
Ο εξουσιοδοτημενος επισκευαστης της suzuki που πηγαινω το αυτοκινητο μου ειπε οτι εβαλε αμορτισερ σε ενα jimny και του εκανε παρατηρηση η suzuki , εκτος αυτου μπορω να σας πω οτι οδηγησα και εγω ενα jimny με αμορτισερ και ετρεμε αλλα λιγοτερο.
Και κατι αλλο...
Σημερα μιλησα τηλεφωνικα με τον γενικο διευθυντη στης suzuki στην Ελλαδα(ητανε πληρως ενημερωμενος για το προβλημα μου μετα απο τοσες φορες που εχω επισκευτει το συνεργειο) και μου ειπε χαρακτηριστηκα: εεεεεε αυτα τα αυτοκινητα τα εχουμε για χρησεις εκτος δρομου, και εκτος αυτου καβαλαμε και τα πεζοδρομια, ολα αυτα τα αυτοκινητα θα εχουνε εστω και ενα μικρο τρεμουλο ειναι η γεωμετρια τους τετοια, και ειπαμε και αλλα πολλα που..............................μου ανεβασε την πιεση!!!
Οταν τους ερθει η μηνυσουλα τι θα κανουνε?
Αυτη ητανε η απαντηση του ΚΥΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Μαλλον δεν ξερουνε τι τους περιμενει αν δεν μου φτιαξουνε.............και μιλαω σοβαρα.
Υ.Γ Σας το ξαναλεω οτι ειμαι αποφασισμενος για ολα ,δεν θα τους αφησω σε χλωρο κλαρι οσο και να διαρκεσει αυτο.....................
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ