Σας ευχαριστώ όλους για το ζεστό καλοσόρισμα
. NickSi δεν έχω καταγωγή από ¶γιο Βασίλειο, αλλά γνωρίζω αρκετά καλα τα μέρη που αναφέρεις από καλοκαιρινές εκδρομές κυρίως. Η καταγωγή μου είναι κατα το ήμισυ από Βιράν Επισκοπή Μυλοποτάμου και το άλλο μισό από Οροπέδιο Λασιθίου, μένω όμως μόνιμα στο Ρέθυμνο. Όπως ο Nikpap, έτσι κι εγώ χαρηκα πολύ που είδα ότι υπάρχουν μέλη από τη Κρήτη και ίσως να είναι αρκετα περισσότεροι από όσους έχουν απαντήσει μέχρι στιγμής! Θα χαρώ πολύ να βρεθούμε σύντομα σε κάποια εκδρομή οι Κρητικοί και φυσικά περιμένουμε με μεγάλη χαρά και τους φίλους από την υπόλοιπη Ελλάδα, όποτε σχεδιασουν να επισκεπτούν το νησί.
1.Morpheus Jimny 2007 Ηρακλειο.
2.nikpap_agroins jimny 2008 Hrakleio-Moires
3.JPat (Γιάννης) - Jimny Cabrio 2003 - Ρέθυμνο
4.
5.
Είμαστε εδώ στο Ρέθυμνο μια ευχαριστη παρέα φίλων-εκδρομέων με τζιπάκια (όχι αποκλειστικά Jimny) και όποια Κυριακή βολέψει βγαίνουμε για βολτίτσες και παιχνίδια με τα τζιπ στην εξοχή. Κάποια από αυτές τις Κυριακές ίσως πάμε Ψηλορείτη από τη Νότια πλευρά (Βισταγή, Φουρφουρά, ή Κουρούτες). Επισης, σαν προορισμός παίζουν και τα Ανώγεια και το Οροπέδιο της Νίδας. Τώρα που θα έχει στρώσει και χιονι ψηλά, φανταζομαι οτι θα είναι πολύ καλή περιπτωση μια εκδρομή προς τα εκεί. Εάν οι υπόλοιποι φίλοι και συντοπίτες κρητικοί δεν έχετε κάποια άλλη υποχρεωση, μπορούμε να δώσουμε ένα ραντεβού στα Ανώγεια (αν έρχεστε από Ηράκλειο-Λασίθι ή μέσα στο Ρέθυμνο για όσους έρθουν από Χανιά) και να συνεχίσουμε μαζί προς τα πάνω! Θα σας ενημερώσω για πιθανή εξόρμηση και αυτή τη Κυριακή!
Συγχαρητηρια για τη πρωτοβουλία Morpheus! Ελπίζω σύντομα να τα πούμε όλοι από κοντά και να κάνουμε μαζί πολλά, διασκεδαστικά και ασφαλή χωμάτινα χιλιόμετρα!