0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
xΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜτο σκέφτομαι.... να ντυθώ , να ντυθώ, μμμμ , για ρίχτε καμια ιδέα ρε...
Παράθεση από: Ironman Jimnys στις Μάρτιος 04, 2006, 14:21xΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜτο σκέφτομαι.... να ντυθώ , να ντυθώ, μμμμ , για ρίχτε καμια ιδέα ρε...Εγώ cowboy.
Παράθεση από: kostas katsenos στις Μάρτιος 04, 2006, 21:13Παράθεση από: Ironman Jimnys στις Μάρτιος 04, 2006, 14:21xΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜτο σκέφτομαι.... να ντυθώ , να ντυθώ, μμμμ , για ρίχτε καμια ιδέα ρε...Εγώ cowboy.Eγώ γιατρός Πιάσε ρε κανα famous στο παιδί, και άστα πολλά πολλά
Kλειστο ντε!Αφου δεν παταει κανενας Μια φορα ειπα να βγω Σαββατο! Αντε καληνυχτα!
πατανε λιγοι και καλοι
Δεν θέλουμε να βγάλουμε λεφτά , καλή παρέα θέλουμε.
Παράθεση από: kostas katsenos στις Μάρτιος 05, 2006, 20:31Δεν θέλουμε να βγάλουμε λεφτά , καλή παρέα θέλουμε.Εσυ δίνεις κιόλας ρε φίλε...Αλήθεια τι υπόλοιπο άφησες?? Σκέφτηκες να τα ζητήσεις??
Παράθεση από: gc στις Μάρτιος 05, 2006, 19:47πατανε λιγοι και καλοι Δεν θέλουμε να βγάλουμε λεφτά , καλή παρέα θέλουμε.
Παράθεση από: kostas katsenos στις Μάρτιος 04, 2006, 21:13Παράθεση από: Ironman Jimnys στις Μάρτιος 04, 2006, 14:21xΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜτο σκέφτομαι.... να ντυθώ , να ντυθώ, μμμμ , για ρίχτε καμια ιδέα ρε...Εγώ cowboy.ναι, ειδικα τωρα με το εργο κιολας, προσεχε αν θες να παιξεις τον cowboy...
...... Την παρέα μας την ξαναβρήκαμε.