Αποστολέας Θέμα: ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ΜΕ .COM .... ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!  (Αναγνώστηκε 111482 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Καλησπέρα,για πάμε κέρασμα για να αντέξουμε να πάμε και στην πίστα του Υμηττού... frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_
Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
Και μια και είπαμε για απογευματινό,για πάρτε... frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_
Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
Αφού ήπιαμε τον πρωινό,πάμε και για τον απογευματινό... frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_

Αποσυνδεδεμένος efthimis

• NewsLetter
  • Jimny
Αντε γεια μας!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
Πάμε για τον δεύτερο... frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_

Αποσυνδεδεμένος apla

• NewsLetter
  • Jimny
O Πρώτος για μας! frape_gala

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Jimny
 frape_gala
Θα παρω εναν γιατι εχω βαρδια...
Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...
άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...
άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...
και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Αποσυνδεδεμένος 4x4er

• NewsLetter
  • Jimny
  • You go Faster, I go Everywere...
Και ενας ακόμη    frape_ lol
Mountains, seas, somewere in between...

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
Παιδιά ένας-ένας,να σας προλαβαίνουμε κιόλας... roc2 roc2 roc2

Σήμερα έχει την τιμητική της η όμορφη συμπρωτεύουσα...και ο Βόλος με το ωραίο τσίπουρο...Αχ βρε στρατόπεδο "Γεωργούλα" τι μου θύμισες... :)

Αποσυνδεδεμένος 4x4er

• NewsLetter
  • Jimny
Παρεπιπτώντος, είναι κάποιος στο forum απο Λαμία???

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
Aπογευματινό δεν θα πιούμε απόψε?Άντε γιατί πήξαμε και σήμερα.... frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_

Αποσυνδεδεμένος 4x4er

• NewsLetter
  • Jimny
 frape_
γειά μας...
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 11, 2009, 19:21 από 4x4er »

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
Απογευματινό κέρασμα... frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_

Ίσως και το τελευταίο μέχρι τέλος Αυγούστου!Άντε να πάμε και μείς λίγο διακοπές....μια και καμία! roc2 roc2 roc2

Αποσυνδεδεμένος 4x4er

• NewsLetter
  • Jimny
ΈΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑΜΑΝΑΒΡΗΚΑ, ΑΝ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ, ΜΟΥ ΛΕΊΨΑΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΕΡΝΑΩ ΕΓΏ!!!! frape_ frape_ frape_ frape_ frape_ frape_ frape_ frape_ frape_ lol