0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστόοοος...Δεν τον έβαλα ακόμα. Ψάχνω να βρω πιο λεπτό ανεμιστήρα του A/C για να μπει πιο μέσα. Email δεν πήρα ξαναστείλτο αν μπορείς.
μια χαρα θα εισαι με το lockright . δοκιμασμενο σε ολες της συνθηκες και δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα . το ποιο οικονομικο και απο τα ποιο καλα
Παράθεση από: bisba στις Δεκέμβριος 17, 2007, 15:00μια χαρα θα εισαι με το lockright . δοκιμασμενο σε ολες της συνθηκες και δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα . το ποιο οικονομικο και απο τα ποιο καλαΠίσω γορίλααααααα ......μακριά και αλλάργα, μπορεί να μην έχει βγάλει πρόβλημα (και να μη βγάλει ποτέ) αλλά αυτό το σκορτσάρισμα στις στροφές και το βάλε-βγάλε μέχρι να το ρυθμίσεις σωστά (αν το καταφέρεις) δεν αντέχεται με τίποτα...
παιδια δεν ξερω αν υπαρχει περιπτωση να φυγει απο τη θεση του.....αλλα ξερω οτι εκεινο το συστημα-ελασμα αν φυγει μεσα σε λιγα δευτερολεπτα θα εχει μπει μεσα στα δοντια του κωρονοπηνιου η οπου αλλου θελει και θα τα σπασει ΟΛΑ μεσα στο γκρουπ εχετε δει κωρονα διαφορικου χωρις δοντια???δεν ειναι και πολυ ευχαριστη περιπτωση να ξερετε..........εκτος αν δεν τρεχετε εκεινη την ωρα και απλα μπλοκαρουν οι τροχοι.γνωμη μου παντα αν και στεκει απολυτα νομιζω....
Από www.rocky-road.com έχω φέρει το μισό μου αυτοκίνητο, και μέσα στο 2008 θα φέρω και το υπόλοιπο.... ότι μου λείπει δηλαδή...