Κώστα καλησπέρα...
Οπως έχει χιλιοειπωθεί, ο καλύτερος δίσκος σε αντοχή αυτή τη στιγμή είναι ο centerforce. (δεν ξέρω ακόμη κωδικό και λόγω των ημερών είναι δύσκολο να μάθουμε άμεσα, αλλά θα το προσπαθήσω).
Είναι ακριβότερος (γύρω στα 400?), λυπήθηκα τα χρήματα και γι αυτό τον λόγο ΔΕΝ τον έβαλα την τελευταία (4η) φορά που άλλαξα... Αποτέλεσμα μέσα σε 3 μήνες να πρέπει να ξαναπληρώσω...
Τώρα όμως δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος.
Αναφορικά να πώ πως ο Μανώλης(manvast) απο τότε που τον φοράει δεν έχει κανένα πρόβλημα (και καταλαβαίνεις αν κάνει σκληρή χρήση βλέποντας το jimny συνέχεια σούζα....) και έχει βγάλει 2 trophy και 2 trial χώρια τις προπονήσεις κάθε Σαββατο....
Για 'μένα πλέον είναι μονόδρομος....
Με την ευκαιρία να αναφέρω πως την έχω ξαναπατήσει ΚΑΙ με τις αναρτήσεις... Νομίζοντας οτι γλυτώνω χρήματα βάζοντας φθηνότερα προιόντα, άλλαξα 4 σετ σπάζοντας και τις βάσεις (ούτε θυμάμαι πλέον πόσες φορές)... Στο τέλος έβαλα την ΟΜΕ και ησύχασα (προς το παρόν). Τελικά με όλα τα χρήματα που έδωσα συνολικά, θα είχα βάλει coil-over...
Εχω δεί επίσης με τα μάτια μου φθηνές χειροκίνητες πλήμνες που μόλις κάνεις 10 μέτρα σταματάν να λειτουργούν...
Ολοι μας ίσως έχουμε δεί αντοχές και συμπεριφορές ...φθηνών ελαστικών.
Εχουμε παραδείγματα ...φθηνών ιμαντων ρυμούλκησης που σπάσαν - ανοιξαν στο πρώτο τράβηγμα...
Εχω δεί κινέζικο εργάτη που κάηκε τραβώντας samurai στα 5 μέτρα...
Τελικά πολλές φορές βρίσκεις μπροστά σου το... "Οτι πληρώνεις παίρνεις"