0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε 106 rallye με παρόμοιο πρόβλημα, ένα καθάρισμα της πεταλούδας έλυσε το πρόβλημα. Δε το δοκιμάζεις να δούμε;
εγγυηση;
Αν είχες εγγύηση(αν δεν είχες αέριο και ήσουν χρονικά στα όρια της)θα σου έλεγαν φίλε βάζε καλύτερη ποιότητα βενζίνης...Δν φταίει τπτ άλλο!Αφου είναι απαράδεκτοι οι άνθρωποι!Εγώ έιχα μαλώσει με μία ολόκληρη αντιπροσωπια για ένα πρόβλημα στις ζώνες κ τελικά μου τις άλλαξε κ τις δυο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!δεν γνώριζαν.......κάτι πολυ απλό για το best seller τους!
Παράθεση από: apla στις Ιανουάριος 14, 2006, 11:30Αν είχες εγγύηση(αν δεν είχες αέριο και ήσουν χρονικά στα όρια της)θα σου έλεγαν φίλε βάζε καλύτερη ποιότητα βενζίνης...Δν φταίει τπτ άλλο!Αφου είναι απαράδεκτοι οι άνθρωποι!Εγώ έιχα μαλώσει με μία ολόκληρη αντιπροσωπια για ένα πρόβλημα στις ζώνες κ τελικά μου τις άλλαξε κ τις δυο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!δεν γνώριζαν.......κάτι πολυ απλό για το best seller τους! Τι προβλημα ειχες?
Παράθεση από: mak29 στις Ιανουάριος 15, 2006, 00:46Παράθεση από: apla στις Ιανουάριος 14, 2006, 11:30Αν είχες εγγύηση(αν δεν είχες αέριο και ήσουν χρονικά στα όρια της)θα σου έλεγαν φίλε βάζε καλύτερη ποιότητα βενζίνης...Δν φταίει τπτ άλλο!Αφου είναι απαράδεκτοι οι άνθρωποι!Εγώ έιχα μαλώσει με μία ολόκληρη αντιπροσωπια για ένα πρόβλημα στις ζώνες κ τελικά μου τις άλλαξε κ τις δυο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!δεν γνώριζαν.......κάτι πολυ απλό για το best seller τους! Τι προβλημα ειχες?οι ζώνες δεν μάζευαν σωστα.Αλλά δν είχαν πρόβλημα αυτές.....απλά πιάνει βρωμιά στο τριγωνικό εξάρτημα που πιάνει τη ζώνη πριν την μαζέψει μέσα στο πλαστικό....ελ πίζω να βοήθησα
Παράθεση από: badpixel στις Ιανουάριος 13, 2006, 21:59Σε 106 rallye με παρόμοιο πρόβλημα, ένα καθάρισμα της πεταλούδας έλυσε το πρόβλημα. Δε το δοκιμάζεις να δούμε; Το δικό μου το έκανα τετραπετάλουδο (Jenvey 42mm) και το πρόβλημα λύθηκε...κρατούσα το ρελαντί με το πόδι στο γκάζι