Γεια σε όλους...
Λέγομαι Παναγιώτης, είμαι 26 χρονών (δεν ξέρω αν αυτό ενδιαφέρει), μένω στο Παγκράτι (όσο με ανέχεται η κοπέλα μου), έχω τελειώσει το ΤΕΙ Αυτοματισμού (πέρασα και δεν ακούμπησα) και κάνω μεταπτυχιακό MBA...επίσης είμαι φύση και θέση άνεργος αλλά δυστυχώς δεν με βλέπω για πολύ ακόμα...και θα είμαι εντός ολίγων ημερών κάτοχος ενός Jimny sport του 2002 (δώρο των γονιών προκειμένω να σταματάω να καβαλάω μηχανή!)!!!
Όπως έχω ήδη αναφέρει, σε προηγούμενο post ο βασικός λόγος που επέλεξα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το γεγονός ότι δεν θέλω η διαδρομή προς μία απομακρυνσμένη από τον "πολιτισμό" παραλία να είναι βασανιστήριο για μένα και το αυτοκίνητο ή η θέα 10 μέτρων λάσπης να φαντάζει ως ο πιο δυσπρόσιτος "βαλτότοπος" της γης. Τέλος θέλω να σταματήσω να βλέπω το ρυάκι, φάρδους 3 μέτρων και βάθους 30 πόντων, σαν τον Ειρηνικό ωκεανό... Πικρές ιστορίες που έχω ζήσει με το συμβατικό τουτού...
Με άλλα λόγια δεν έχω στο μυαλό μου extreme καταστάσεις...ποτάμια, χιονοστοιβάδες και τσάι στη σαχάρα... ένα όχημα να με βολεύει στις διακοπές μου κυρίως θέλω καθώς και να μην συμπεριφέρεται σαν τρακτέρ όταν πατάει άσφαλτο! Νομίζω λοιπόν ότι έκανα καλή επιλογή.
Κατά τα άλλα, στο forum γράφτηκα για να πληροφορηθώ λίγο για το αυτοκίνητο και για την εκτός δρόμου οδήγηση. Διαπίστωσα βέβαια, διαβάζοντας και βλέποντας φώτο, ότι οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- εδώ μέσα είστε λίγο "καουμπόϊδες" (με την καλή έννοια) αφού εκεί που πάτε μόνο με γαϊδούρι νομίζα ότι μπορείς να πας ή με ελικόπτερο...
Το αυτοκίνητο που θα πάρω θα είναι όπως "γεννήθηκε" από τη μαμά του χωρίς εργάτες (το 'μαθα και αυτό, μέχρι πριν ο εργάτης ήταν για μένα επαγγελματίας χειρονάκτης ή πρώην μέλος της ΚΝΕ και νυν ψηφοφόρος του ΚΚΕ), ειδικά λάστιχα κλπ κλπ. Η οικονομική μου κατάσταση άλλωστε δεν μου επιτρέπει, άμεσα τουλάχιστον να εξοπλιστώ...άντε καμιά τριχιά να πέζει στο πορτ μπαγκάζ έτσι για να νομίζω ότι κάτι κάνω...
Το βασικό μου ενδιαφέρον πέρα από τις σπουδές (με ενδιαφέρουν-δεν με ενδιαφέρουν) έχει να κάνει με την φωτογραφία (βασικά ασπρόμαυρη, φιλμ, σκοτεινός θάλαμος και τέτοιες γραφικότητες), λίγο ψαροντούφεκο και ψάρεμα, ελεύθερο κάμπινγκ, "σκληρή" μουσική, διάβασμα και...αυτά!
Ελπίζω να πέρασα το interview...οπότε πλέον θα σας ζαλίσω με τις απορίες ενός...ΑΡΧΑΡΙΟΥ!!!