0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sami odysseas στις Μάρτιος 19, 2011, 19:33καλησπερα σε ολους..χαιρετω ολα τα παιδια τησ παρεας.γι αυτους που δεν με ξερουνε με λενε οδυσσεα ειμαι κατοχος δυο σαμουραι αλλα εχω δυο κουμπαρους που εχουνε τζιμνυ.. η περισοτεροι απο εδω με ξερετε.εχουμε κανει αρκετεσ βολτες και πιστευω να κανουμε και αλλες!!!!εγω ειμαι ο ενας κουμπαρος απο τους δυο!! καλως ορισες οδυσσεα στο jimnyclub.com σε ενα απο τα πιο μαχιμα club!!!!!!
καλησπερα σε ολους..χαιρετω ολα τα παιδια τησ παρεας.γι αυτους που δεν με ξερουνε με λενε οδυσσεα ειμαι κατοχος δυο σαμουραι αλλα εχω δυο κουμπαρους που εχουνε τζιμνυ.. η περισοτεροι απο εδω με ξερετε.εχουμε κανει αρκετεσ βολτες και πιστευω να κανουμε και αλλες!!!!
Εάν είναι έτσι τα μάχιμα club,κλάψε χαράλαμπε...!
Οδυσσέα... Επιτέλους ο Πρόεδρος σου ανοιξε τον λογαριασμό...
Παράθεση από: Majestix στις Μάρτιος 21, 2011, 13:21 Οδυσσέα... Επιτέλους ο Πρόεδρος σου ανοιξε τον λογαριασμό... Εσένα μάλλον θα κλείσει ο λογαριασμός σου, αφού αμάξι δεν έχεις....
Βρε κουμπάρε,που το είδες εσύ το μάχιμο club για να το δώ και εγώ...? Εάν είναι έτσι τα μάχιμα club,κλάψε χαράλαμπε...!
καλησπερα!ειμαι ο μιχαλης απο χαλκιδα,ο 2ος κουμπαρος του sami odysseas με μερικα παιδια εχουμε γνωριστει σε βολτα που ειχατε ερθει με τα χιονια.εχω ενα jimny του 00.καλως σας βρηκα και χαρηκα που θα τα λεμε και απο εδω...