0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλως ορισες στη παρεα μας φιλε μου.... Σου ευχομαι καλη... περιηγηση εδω και συντομα να σε δουμε και σε καποια "εξοδο" μαζι μας! Κοιτα ομως, μη ξεχνιεσαι και με τη σχολη σου!!!
Γεια σας παιδιά! Με λένε Κώστα και είμαι καλά!!! Ουπς,σε λάθος site γράφτηκα! Είμαι φοιτητής στο Ρέθυμνο,αλλά θα με πετύχετε και στη Χαλκίδα,όπου είναι η μόνιμη κατοικία μου,να κάνω καφριλίκια με το Jimny jb43 ή με όποιο άλλο αυτοκίνητο πέσει στα χέρια μου!!!
Παράθεση από: ΤζέτζηςΝ15 στις Φεβρουάριος 17, 2006, 18:01Γεια σας παιδιά! Με λένε Κώστα και είμαι καλά!!! Ουπς,σε λάθος site γράφτηκα! Είμαι φοιτητής στο Ρέθυμνο,αλλά θα με πετύχετε και στη Χαλκίδα,όπου είναι η μόνιμη κατοικία μου,να κάνω καφριλίκια με το Jimny jb43 ή με όποιο άλλο αυτοκίνητο πέσει στα χέρια μου!!! Καλώς τον... Διαβάζοντας ...προσεκτικά το μύνημά σου νομίζω πως δεν έχεις δουλειά εδώ μέσα..... Εμείς ...όλοι όπως θα δείς... είμαστε φιλήσυχοι και ήρεμοι οδηγοί, που χρησιμοποιούμε τα jimny μαςπροκειμένου να επισκεπτόμαστε τα παρακείμενα υψώματα για να μαζεύουμε λουλούδια και χορ ταράκια... Τί ακριβώς εννοείς με τον όρο : "...καφριλίκια" ? Δεν πιστεύω να έχεις σχέση με τίποτα ανώριμους που κάνουν κουταμάρες στις λάσπες και τα χιόνια με τα jimny?
καλως ηρθες τζετζη..... εσυ και ο jericho πάτε μαζι μπαντιλο-κιλερ και αυτος καλες βολτες