0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σου ρε Αντωνακη μεταλαγμενε... Αχχχχ βρε μπαγασα δε μ ακουσες και τωρα... ταρακουνιεσαι... Παρε ρε Αντωνη να το κανεις μια βολτα, τιποτε ο Αντωνης... ναααααα τωρα ο Αντωνης ταρακουνημα...
Παράθεση από: nicksi στις Ιανουάριος 09, 2006, 18:17Γεια σου ρε Αντωνακη μεταλαγμενε... Αχχχχ βρε μπαγασα δε μ ακουσες και τωρα... ταρακουνιεσαι... Παρε ρε Αντωνη να το κανεις μια βολτα, τιποτε ο Αντωνης... ναααααα τωρα ο Αντωνης ταρακουνημα... Με δυο τσουβάλια τσιμέντο πίσω θα υπάρχει διαφορά.......
Γειά σου Αντώνη παλιόφιλε .Οπου βλέπεις πλέον φως με jimny μπαίνεις? Δηλαδή πως σου το σφύριξαν, κλέφτικα?
Γεια σου ρε Αντωνακη μεταλαγμενε... Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιούΑχχχχ βρε μπαγασα δε μ ακουσες και τωρα... ταρακουνιεσαι... Παρε ρε Αντωνη να το κανεις μια βολτα, τιποτε ο Αντωνης... ναααααα τωρα ο Αντωνης ταρακουνημα... Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Καλώς ήρθες Μetalaxe...Που βρήκες αυτό το ωραίο avatar ?
....Χαίρομαι πολύ ρε παιδιά που φτιάξατε το δικό σας χώρο και τα λέτε ελεύθερα χωρίς περιορισμούς, όσο για τους κακοπροαίρετους απλά αγνοήστε τους... είμαι σίγουρος οτι θα τα καταφέρετε και σας εύχομαι ολόψυχα καλή διασκέδαση...
Παράθεση από: chriska στις Ιανουάριος 09, 2006, 17:06Γειά σου Αντώνη παλιόφιλε .Οπου βλέπεις πλέον φως με jimny μπαίνεις? Δηλαδή πως σου το σφύριξαν, κλέφτικα? Γεια σου κι εσένα ρε Χρηστάρα ο Ironman Jimnys μου το σφύριξε με κλέφτικο ρυθμό... είδα κι εγώ Jimny και μπήκα.....χα χα χα χαΠαράθεση από: nicksi στις Ιανουάριος 09, 2006, 17:06Γεια σου ρε Αντωνακη μεταλαγμενε... Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιούΑχχχχ βρε μπαγασα δε μ ακουσες και τωρα... ταρακουνιεσαι... Παρε ρε Αντωνη να το κανεις μια βολτα, τιποτε ο Αντωνης... ναααααα τωρα ο Αντωνης ταρακουνημα... Σαρκασμός Σαρκασμός ΣαρκασμόςΈχεις δίκιο Νικόλα, καλά να πάθω...ας πρόσεχα.....πάντως το συνήθισα πλεόν (άμα ήθελα ας έκανα κι αλλιώς)... Χαίρομαι πολύ ρε παιδιά που φτιάξατε το δικό σας χώρο και τα λέτε ελεύθερα χωρίς περιορισμούς, όσο για τους κακοπροαίρετους απλά αγνοήστε τους... είμαι σίγουρος οτι θα τα καταφέρετε και σας εύχομαι ολόψυχα καλή διασκέδαση...