0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: TZIMIS στις Ιανουάριος 05, 2007, 18:06Παράθεση από: ancient στις Ιανουάριος 05, 2007, 18:02ποιος ειναι ο παναγιωτης???ΜΑΥΡΟ JIMNY ΣΤΗΝ ΟΛΓΑΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ SERVICE MAZDA( ΤΟΝ ΕΔΩΣΑ ΣΤΕΓΝΑ)Χι χι χι !!!!!!!!!!!Τον ειδα χθες με το οχημα του..!!!!!!!Και απο Δευτερα θα παω απο εκει που δουλευει για να μου κανει κι εναν καφε...!!!!!!!!!1
Παράθεση από: ancient στις Ιανουάριος 05, 2007, 18:02ποιος ειναι ο παναγιωτης???ΜΑΥΡΟ JIMNY ΣΤΗΝ ΟΛΓΑΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ SERVICE MAZDA( ΤΟΝ ΕΔΩΣΑ ΣΤΕΓΝΑ)
ποιος ειναι ο παναγιωτης???
ο καλα που ζωχαμπαρι δεν εχω παρει δε τον ξερω νασο το νεο σπιτικο μου ειναι απο εθνικη τερμα επανω
Παράθεση από: TZIMIS στις Ιανουάριος 05, 2007, 18:11ο καλα που ζωχαμπαρι δεν εχω παρει δε τον ξερω νασο το νεο σπιτικο μου ειναι απο εθνικη τερμα επανω τζιμι καπου θα σε δω.θα εχω το νου μου: μπλε- καμπριο -pull bar.
Παράθεση από: nasanto στις Ιανουάριος 05, 2007, 18:08Παράθεση από: TZIMIS στις Ιανουάριος 05, 2007, 18:06Παράθεση από: ancient στις Ιανουάριος 05, 2007, 18:02ποιος ειναι ο παναγιωτης???ΜΑΥΡΟ JIMNY ΣΤΗΝ ΟΛΓΑΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ SERVICE MAZDA( ΤΟΝ ΕΔΩΣΑ ΣΤΕΓΝΑ)Χι χι χι !!!!!!!!!!!Τον ειδα χθες με το οχημα του..!!!!!!!Και απο Δευτερα θα παω απο εκει που δουλευει για να μου κανει κι εναν καφε...!!!!!!!!!1 τη ωραααααααααπουυυυυυυυυυυ
Καλώς τα παιδιά τα δικά μας...... Γιαπωνεζάκια, Κορεάτες, Γαλάτες και λοιπές δυνάμεις...........Ακόμα δεν μπήκατε και αρχίσατε..........να φωνάζετε .....Ε.....Dode; Ηλία.....
νασο 100 μετρα ποιο πανω απο τη λειβαδια εμενα 15 χρονια που εισαι βρε νασοοοοοοοοοοοοοο
μαυρο μαυρα τζαμια καβριο
Τι είναι ..............................................100 μέτρα ποιο πάνω απο την Λειβαδιά??
3. Μου αρέσουν πολύ τα μαύρα προστατευτικά στον προφηλακτήρα του Μπαρμπάριαν
Παράθεση από: IronΜan στις Ιανουάριος 05, 2007, 23:323. Μου αρέσουν πολύ τα μαύρα προστατευτικά στον προφηλακτήρα του Μπαρμπάριαν Είναι για να μην το γρατζουνίσει...
ΝΙΚΟΛΑ ΕΣΥ ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΕΘΕΑΘΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΣΤΑ BERGER ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ JIMNY