Γειά σας και από εμένα.
Πριν γίνω μέλος στο jimnyclub, ήμουν στο BMW MOTORSPORT.
Αποφάσισα όμως μετά από 7 χρόνια οδήγησης και 340.000km "γρήγορης" ασφάλτου, να αλλάξω τρόπο και σκέψη στην ζωή μου ξεκινώντας από το περιβόητο Jimny!
Έδωσα την μπέμπα μου σε συγγενικό πρόσωπο, και βουρ στο τερατάκι. Από 2000cc και 143hp (320 Ε46) μπορώ να σας πω ότι μου ήταν λίγο απότομη η αλλαγή! Lol..
Λίγο πριν αυτή, έδιωξα και την άλλη μπέμπα οπότε μπορούμε να μιλάω για αναστροφή!
Κινήθηκα προς την αγορά μεταχειρισμένου, αλλά δυστηχώς δεν βρήκα και μεγάλες ευκαιρίες. Είναι γεγονός ότι το jimny κρατάει την τιμή του και δύσκολα μπορεί κανείς να το βρει "λαχείο".
Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση και το αγόρασα καινούργιο (δυστηχώς απο Σφακιανάκη), χρώμα quasar.
Έχω κάνει αρκετές "φροντιές" όπως λέτε, πάντα ως συνοδηγός, και μπορώ να πω ότι ήταν ένα κίνητρο για εμένα η επιλογή ενός καθαρόαιμου τζιπ.
4ήμερα σε σκηνές, λιμνες, ποτάμια, χιόνια ακόμα και bachelor του καλύτερου μου φίλου.
Αν έχω καταλάβει τους όρους, όπως και από το forum που ήμουν, no greeklish, και ας πούμε διαφήμηση καταστήματος μόνο σε ΠΜ?
Κάνετε και εσείς εδώ συναντήσεις κάθε 15ημερα?
Θα προσπαθήσω τις επόμενες μερες να ανεβάσω και φώτο από το δικό μου.
Σωκράτης